reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Zmienię tok tych zdrowotnych rozważań i zapytam .Co kupujecie swoim maluchom pod choinkę? Macie jakieś pomysły.Szukam zabawki wielofunkcyjnej,żeby sie mógł nia dłużej nacieszyć.Moze jakies podpowiedzi:-)
QUOTE]

Ja kupiłam już prezent tylko, że nie dla Miłoszka, ale dla chrześnicy M.
Tak sie teraz zastanawiam zeby jeszcze Miłoszkowi kupić taką zabawke, bo jest super:-Dtylko ze od 9 miesiąca. Little Tikes Centrum Sportowe 3w1 Mały Mistrz (821773406) - Aukcje internetowe Allegro
teraz sie zastanawiem, czy ona nie za dużo na to jest bo ma 1,5 roku:sorry:
Przed chwilą oglądałam to na allegro:-D.Bardzo fajne,ale Filip ma zamiłowanie do wszystkiego co gra i ma guziki:-(.Już rozbroił dwa piloty a ostatnio poluje na moja komórkę:eek:
No i jeszcze wszystkie możliwe kable, które wiszą.

mamamatysia- ciesze sie ze moje dziecko chcociaz na kogos działa uspokajajaco :-D, bo mi to czasami łeb peka ;-), no i szkoda ze nie mieszkamy blizej bo jakbysmy ich razem posadzili to moze by sie soba zajeli :laugh2: Tzn fifi siedzialby zapatrzony jak w obrazek a majka pewnie go lapkami by zaczepiła bo tak robi ze swoim kuzynem, ostatnio gryzła mu stopy :-D

Co do prezentów to ja dla niuni mam zamowione zabawki z fisher price, mojej kuzynki kolezanki maz przywieze nam z angli 40 % taniej niz u nas wiec sie oplaca:
oczywiscie jedna zabawka jest od nas, jedna bedzie od dziadkow a trzecia od chrzesnej, zebyscie nie pomyslaly ze zwariowalam i tyle kupuje dziecku pod choinke :-D
Witaj na stronie Fisher-Price.com!
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=buroll&id=37868
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37834

A ja właśnie przeczytałam coś takiego. Nawet fajne to wklejam:

PRAWDZIWA KOBIETA NIGDY NIE MA:

1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

ZAWSZE MA:

1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z NICZEGO POTRAFI ZROBIĆ:

1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

TRZY OKRESY W ŻYCIU KOBIETY:

1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

TRZY ZWIERZĄTKA PRAWDZIWEJ KOBIETY:

NORKI - ( w szafie )
JAGUAR - ( w garażu )
OSIOŁ - (który na to zarobi)

moja Maja uwielbia, kable moj telefon, pilota itd Ja leze z nia na lozku i oczywscie z laptopem to wlazi mi na niego, zeby tylko sobie poklikac, a jak dorwie kabel od myszki to radocha na calego

My Natasze kąpiemy w dużej wannie i ona wprost uwielbia wąż od prysznica!!! A przewijak mam położony na pralce i tam ją wycieram i ubieram... A jako, że za pralką znajduje się licznik na wodę to moje dziecko kręci się niemiłosiernie, bo ubóstwia ten licznik! A jak ktoś jeszcze wodę odkręci i się to kółko kręci to jest szał!!! Już powiedziałam teściowej, że pod choinkę powinna Natusi licznik na wodę kupić:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry