reklama

Mamy majowe 2009

dokładnie nie ma co panikowac z tą grypa, chociaz powiem wam ze chcielismy z m pojechac za tydzien na moje urodziny i mai pol roczku do olsztyna no i oczywiscie połazic sobie miedzy innymi po sklepach, ale stwierdziłam, ze wolę nie ryzykować i nie brac malej w takie skupisko ludzi, no i nie jedziemy..........chociaz strasznie mi szkoda , no ale wole nie narazac małej

reklama
a właśnie muszę pochwalić dzisiaj M ugotował obiad :tak: grochówka po wojskowemu , bo w wojsku był kucharzem i ona mu zawsze taka dobra wychodzi , a że jest na zwolnieniu bo złamał sobie środkowego palca u nogi to musi się do czegoś przydać w domu ;-)a teraz myje samochód z synusiem

dokładnie nie ma co panikowac z tą grypa, chociaz powiem wam ze chcielismy z m pojechac za tydzien na moje urodziny i mai pol roczku do olsztyna no i oczywiscie połazic sobie miedzy innymi po sklepach, ale stwierdziłam, ze wolę nie ryzykować i nie brac malej w takie skupisko ludzi, no i nie jedziemy..........chociaz strasznie mi szkoda , no ale wole nie narazac małej
My na wieksze zakupy jak chłopcy są zdrowi to musimy ich zbierać bo nie mamy ich z kim zostawić:-(.

witajcie:-)

krystyna -wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Tosi z okazji ukończenia pół roczku:-):-):-)!!!

co do tej wszechpanującej grypy, itp... ja nie będę szczepiła Jagódki poza szczepienia z kalendarza, ale i dzięki tym choróbskom nie będę mogła uroczyście odebrać za tydzień w sobotę dyplomu :-(:-(:-((nie chcę ryzykować zdrowia Jagódki dla kilkusekundowego uścisku dziekańskiego i publicznych gratulacji:confused2:). Miałam miec absolutorium w grudniu, a tymczasem dostałam juz telefon z dziekanatu, a zaproszenie jest w drodze - na 28.11:wściekła/y:. Nie wiem co robić... ale póki co - nie chce podjąć ryzyka (wielkie spęd ludzi, a wystarczy, że tylko kilku będzie chorych w tej zamknietej auli..)

ankzoc - do tej listy prezentów przydałoby się dorzucić "zrywkę" (reklamówkę), paragony, i jakieś gazety, bo oprócz kabli, telefonu i kontaktów - są to ulubione zabawki Jagody:-D:-D:-D (wiem, że reklamówką uwielbia się tez bawić Iza tsariny;-):tak:, więc cos w tym jest:-D)

no tak racja aga u nas tez reklamowki sa na topie , i wiecie co jak Maja lezy na macie to najbardziej lubi metke odniej ciamkac :-D a i osttanio szalała z kartonikiem chusteczek :laugh2:

Natasza też lubi gazety - ma już kilka potarganych kartek na swoim koncie - i reklamówki także! Jak jej kiedyś taką reklamówkę zabrałam to płacz był niemożliwy, jakbym najlepszą zabawkę wzieła:tak::tak::tak:

reklama
u mnie wczoraj awantura była bo po kapieli malej uczesałam włoski i dalam jej szczotke w raczke, oczywiscie zaczela te wlosie wpychac do buzi no to zabrałam jej te szczotke,za co moja corcia odwdzieczyla mi sie rykiem, az maz przylecial :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry