Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to zazdroszczę ja Mateusza muszę siła do książek zaganiać.Zawsze ma milion innych rzeczy do zrobieniadobra synuś śpi , córcia czyta jest w 1 klasie i tak bardzo spodobało jej się samodzielkne czytanie książek aż jestem z niej dumna woli czytać niż się bawić :-),a ja robie kawkę i posiedzę chwilkę z wami ;-)
.

Fifi spał 20 minut.Teraz zjadł jogurt i próbuje zdemolować pozytywkę
mam jakieś 5 minut wolności.No i moja wolność się skończyła...

)
...a jesli chodzi o szpinak to ja radze sie zabawic w przygotowanie kremu ze szpinaku tego wedlug przepisu ktory umiescilam w odpowiednim dziale.....u mnie bylo to samo...szpinak ze sloiczka byl blee zreszta sie nie dziwie bo jak sprobowalam to az mnie wykrzywilo, natomiast ten krem co ja robie dziewczyny worost uwielbiaja....zreszta z tego co pamietam to Tsarina tez go robila i z duzym sukcesem....

Ja daję Nataszy misiowy jogurcik jagodowy - tak się chyba nazywa i o ile się nie mylę to jest z nestle.Jakie jogurty podajesz swojemu maluchowi??
Gusko- Dokładnie tak jak Marzena.Misiowy jogurcik Nestle po 6 miesiącu.Ja daję Nataszy misiowy jogurcik jagodowy - tak się chyba nazywa i o ile się nie mylę to jest z nestle.