Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u nas dzis paskudna pogoda...siedzimu w domku...no i nawet obiadku nie pichce tylko dzis sobie robimy wyzerke w postaci talerza serow, winogron, selera, oliwek i mix z grzybkami i pomidorkami suszonymi w ziolach prowansalskich.....do tego maz przygotowal talerz z chorizo i jakimis wedlinkami...![]()

.Ale mi smaka narobiłaś
.

;-);-);-);-);-).JoIa, uważaj bo zaraz Moniqsan zapuka do drzwi. :-),,Wyżre,, caIy ser i suszone pomidorki;-);-);-);-);-).

JoIa, uważaj bo zaraz Moniqsan zapuka do drzwi. :-),,Wyżre,, caIy ser i suszone pomidorki;-);-);-);-);-).

....bo wlasnie wcinam Magnuma migdalowego na deserek...

a moj maly cos dzis nie chce wogole mleka.. musze dawac mu sloiczki..:/ hmmm mam nadzieje ze mu przejdzie i znow butle z checia bedzie pil..:/

A jak chciałam dziś pizzę zamówić bo mam lenia.Ale mi smaka narobiłaś
.

.......A gdzie jest Marczo?
. Ale przekażę, że są dopytywania o jego osobę - także szykujcie się - pewnie dziś tu zajrzy;-)

Znudziło mu się pewnie. Stwierdził, że nic tu po nim...;-)A gdzie jest Marczo?

. Przystrajkowałam, haha
. Sobie, na szybko, zrobiłam sałatkę z tuńczykiem i zapiekłam bagietkę chili w piecu, a Marczo zrobił sobie kiełbaski (Bratwurst) z frytkami i jakimiś trzema sosami. Oboje jesteśmy nażarci. A ok. 20:00 chyba zrobię ciacho - "salceson"
:-):-):-) (kupuję ostatnio taką gazetkę "Mój przepis" - koszt 0,95 zł, a zawsze jakiś pomysł na obiad bądź deser wpadnie mi w oko ;-)) - to ciasto mojego dzieciństwa:-)