reklama

Mamy majowe 2009

rety chyba chora, ale mnie z zimna telepie :eek::eek:

no ja takich mieszanych par to znam wiele, dośc popularny widok na dublińskich ulicach. nawet moje koleżanki z pierwsze pracy... fajne śluby miały - tylko tyle im zazdroszczę, bo były przydziane w te rytualne suknie, henna na ciele zrobiona, ogólnie masa kolorów. ale związki nieciekawe..do rękoczynów dochodzi... dziewczyny już teraz przejrzały na oczy i zarzekają się do kraju męża nie pojadą - tylko że mają jednego zonka - dziecko!!!!!
no i są uzmienione przez to :crazy:
a ta ich religia to o dupe potłuc :-p niby krowiego mięsa jeść nie mogą - a my kiedyś u koleżanki robiliśmy wigilię i Achrami nie powiedzieliśmy jakie to mięso :-p:-p myślałyśmy że wyczuje w smaku albo co...a on się nawet nie zapytał co to za mięso - dacie wiare? :shocked2::-) aa wcinał aż mu sie uszy trzęsły:rofl2:

reklama
Kobitki.....ja juz zmykam.....cos juz nie moge patrzec na oczka....to chyba przez te tabletki..niby ziolowe ale po nich taka jaks rozluzniona sie czuje....:tak:.....

Do jutra......buziolki...:-):-)

Wreszcie się uspokoiłyście to zobaczę co mi tam jola podesłała za linka z tymi cartersami, nawet nie zdążyłam przejrzeć przez was, gaduły

No ale ... dowiedziałam się :-D:-D:-D

Monia, która ta zarozumiała ???
Jaki ma kolor czcionki?
Dużo pisze?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry