reklama

Mamy majowe 2009

reklama
boże no u mnie to samo!!! jak się zaprze to - osioł to przy nim pikuś!!!!!:crazy::crazy::crazy::cool::cool::cool::cool:
Co mnie wpienia, bo mi z każdą minutą jego milczenia nerw rośnie!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz u mnie identyko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pytam się M czy nie lepiej nawtykać sobie a do wieczora normalnie rozmawiać. Mówię jak trudno wrócić po kilkudniowym milczeniu:szok::szok::szok: do normalnych wspólnych relacji (seksu mi się odechciewa jak tak po cichych dniach ni z gruszki ni z pietruszki M dobiera się do mnie bez słowa przeprosin czy wyjaśnień ale werbalnych). A to niby kobiety specjalistki od milczącego focha.

A tak to dzień dobry!!!
Nadrabiam zaległości w czytaniu co by wiedzieć co porabiacie, co przeżywacie, co podjadacie i pijecie;-).
Jeszcze nawiąże do męskich cichych dni, mój M właśnie takowe miał i ja już nie wytrzymałam i bara-bara mi się zachciało więc dobrałam się do śpiącego męża:-):zawstydzona/y: i tak mu się to spodobało, że zaspał do pracy :-D.

Dzień dobry Majóweczki,

ale fajnie Wam się wczoraj plotkowało, co?:-)
My dziś nie pospałysmy i na spacer pewnie znowu nie pójdziemy bo pogoda okrutna.

monika pewnie ja przemądrzała, co? :-):-)

moniqsan Ty to jesteś, do końca mych dni będziesz mi wypominać swojego 1000 posta?! :-) Raz się człowiek upił i wielkie hallo :-)

Witam. Sto Iat dIa naszych siemiomiesięczzniaków-Gabuni,Fifiego i KamiIka .
Torcik dIa was
myszka%20copy.jpg

Spóźnione życzenia dla 6-miesięczniaka:
ZOFIK AgI - wszystkiego dobrego, fury zabawek, żarła dobrego, snu niezakłóconego, siekaczy białych rządek, humorku znakomitego, zderzeń z meblami łaskawych dla niemowlęcego wszędobylskiego ciała, duuuuuuuuuuuużo radości:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry