reklama

Mamy majowe 2009

witam porannie z kawusią w rączkach. :tak:

powiedzcie mi jak nazywają się takie plastikowe worki z których odkurzaczem wysysa się powietrze?
no wiecie chodzi mi o to by objętościowo zmniejszyć pakunek...
kurka szukam tego na allegro i nie mogę znaleźć :wściekła/y:
pomożecie? :sorry:

reklama
Hejo dziewczątka.
Aleście wczoraj szalały.

Mamamatysia - to co dziś kawa i croissant'y ?:-):-) Ktoś jeszcze ma ochotę?:-)
kurczę sama sobie tej ochoty , głupim żartem narobiłam:confused2::baffled:, i teraz nie ma wyjscia do sklepu bedę lecieć.:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

a teraz zyczonka dla naszych siedmiomiesięczniaków:

dla Gabrysi i mamstud
dla Kamilka i madzi
dla Filipka i mamymatysia

dużo uśmiechu, szybkiego i bezpiecznego raczkowania, pierwszych ząbeczków i cudownych przeżyć podczas pierwszych wspólnie wspędzonych świąt. Dla Mamuś zycze: spokoju i cierpliwości, więcej wolnego czasu dla siebie i świąt jw.:-):-):-)

Witajcie Gaduły, można się było spodziewać ze tyle naklepiecie...
My z Damianem dopiero wstaliśmy...chyba wróciły nam przespane nocki bo Damian obudził się po raz pierwszy po 5 no i dopiero teraz .

U nas ciąg dalszy kryzysu w domu, aż mi sie nie chce o tym pisać. Macie takie fajne nastroje i nie będę Wam głowy zawracać swoimi problemami.:zawstydzona/y:

W trójmieście pada i to jest dodatkowym czynnikiem dołującym ja musze dziś jechac do pracy i w tym deszczu zabrać Młodego...echhh:confused2:

Dobra..nie smęcę...idę sobie. Jak cos się poprawi to wrócę

aha...zapomniałabym.
Wszystkiego dobrego dla pierwszych 7 miesięczniaków
Gabuni , Filipka i Kamilka...buziaki bąbelki

2nh2f50.jpg

reklama
no to jeszcze ja złoże życzenia :tak::-)
mamstud, mmatysia, madzia - moc gorących uścisków dla waszych dzieciaczków, przespanych nocek i boskich uśmiechów co rano. Mua :****

aga, maaatkooo wieki nie jadłam pączków domowe roboty :zawstydzona/y: a moja babcia robi takie że się mózg lasuje normalnie:sorry::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry