Dzien dobry kochane w ten paskudny dzien........

..nosz tak pochmurno ze musialam swiatlo zapalic....
Na poczatku zyczonka dla naszych siedmiomiesieczniakow......Mamamatysia, Mamstud, M@dzi@.....oby wasze dzieciatka byly zawsze zdrowiutkie, i usmiechniete....:-):-):-)
Mamamatysia...no ten sprz\edawca ma naprawde fajne te bodziaki...szkoda tylko ze ceny sa ...hmmm takie sobie....

Choc ja i tak sie chyba skusze na jakies bodziaczki....
Confi.....Ty masz jak ja ..niestety brak osoby do wygadania i wyplakania sie...wiec nie kumuluj tych zlych mysli w sobie bo to niestety na dobre nie wychodzi....
A czemu napisalas ..pierwszych siedmiomiesieczniakow........a moje dziewczynki....:-

-

-

shocked2:
m&m's....oj kusicielka......maz wlasnie zrobil kawke i serwuje ja z czekoladowymi mufinkami.....
Florencjo...dziekuje.....oj ja tez uwielbiam takie swieta jak opisalas....my takie mielismy jak zyla jeszcze moja ukochana babunia......niestety w tamtym roku zmarla....:-

-

-(....ale za to wspomienia swiat spedzonych u niej -nikt mi ich nie zabieze.....
Aga.k.m.....nie martw sie na zapas....takie analizowanie po fakcie to nie jest chyba najlepsza rzecza......teraz trzeba czekac i byc dobrej mysli....

....
A co do paczusiow to moja mamcia robi pyszne.....
A ja wstalam dzis z bolem glowy.....Alicja jakos w nocy sie krecila i krecila.....ale za to pobudke mialam super......mielismy Amelie u siebie w lozku no i zaczela mie po twarzy klepac.....ja jakos tak nie reagowalam no a efektem tego bylo to ze uslyszalam slowo mama....

...no i jak sie zerwalam....a maz do mnie z pytaniem czy slyszalam...no to ja ze tak ....