reklama

Mamy majowe 2009

No i ja szybko bo starsza krzyczy jeść a młodsza zniecierpliwiona brakiem maminego zainteresowania (Gaba zwiała do pokoju bo co ma się siostrą zajmować jak mama klepie w klawiaturę).

reklama
Witajcie Mamusie,

ja już się melduję. Jagoda jeszcze śpi (położyłysmy się wczoraj we dwie ok. 23:00) - zaliczyła karmienia ze 2 razy i...kima dalej:-D.

Cały czas myślę o tej mojej wczorajszej rozmowie - i teraz jak tak ją sobie analizuję - to w ogóle nie jestem z niej zadowolona:wściekła/y::-(!!!
Wyniki też wcale nie muszą być od ręki - mogą nas przetrzymać kilka dni w niepewności (sprawdzałam w BIP-ie jak to było z ostatnim stanowiskiem)..

Moja dietka wisi na włosku - wczoraj byłam wieczorkiem u swojej babci (umówiłyśmy się wcześniej) - no i co na nas czekało - pączusie własnej roboty z marmoladką i dżemikiem własnej roboty - mniammm - wciągłam 2 małe (no i ... nawet Jagodzi dałam troszeczkę ciasta ze środka), no i na drogę dostałam całą reklamówkę pączków:-):-):-)

Kawusię mam przed sobą - więc mykam ponadrabiać Was Gaduły!!!

Hej dziewczyny ale zaszalalyscie wczoraj,mam 25 stron do przeczytania:szok:

Ale najpierw najlepsze zyczenia dla Filipka i Kamilka z okazji ukonczenia 7 miesiecy:-D:-D:-D

Bardzo sie ciesze jola,ze u ciebie juz wszystko dobrze wzruszylam sie bardzo jak przeczytalam ze dla dziewczynek ubierzecie choinke bardzo ladnie z waszej strony:tak::tak::tak:
Musze wam powiedziec,ze ja jestem straszna tradycjonalistka i nie wyobrazam sobie swiat bez zywej pachnacej choinki fury prezentow i prezencikow dla moich bliskich,wigilii z 12potrawami:tak::tak::tak:(karp smakuje najlepiej wlasnie na wigilie,czytalam ze poruszalysci temat ryb.Zeby karpia nie bylo czuc mulem trzeba go sparzyc wrzatkiem pozniej umyc wyczyscic pokroic w cieniutkie dzonki,posolic i oblozyc czosnkiem i cebula,na 2h do lodowki przed smarzeniem zwalic czosnek i cebule w mace i na patelnie-niebo w gebie)pasterki,koled itd.A i oczywiscie swoje wypieki wedliny szyneczki...:tak::-D:tak:

Witam majowe mamusie.
Buziaczki dla Gabrysi i Kamilka z okazji ukończenia 7 miesiąca:-)
Pogoda pod psem,leje,zimno ,mokro,brrrrrr
Zabieram się do nadrabiania wieczornych postów 15 stron wy litości nie macie:no:
Dobrej nocy-tyIko nie szaIej zbyt mocno!!! Tfu, nie szaIejcie.
mamamatysia a właśnie zaszalejcie trzeba uczcić te 7 miesięcy;-)
Tak poszaleliśmy, ze mi dzisiaj kręgosłup siada:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mamamatysia....ja tez bede miec zapach zywej choinki........ze swieczki....:tak::tak::-):-):-)...dzis zakupilam dwie...jedna wlasnie o zapachu jodly z domieszka pomaranczy i cynamonu a druga o zapachu czeresni z cynamonem ......:-)

Moniqsan....ostatnio przeszukiwalam strony allegro bo szukalam body carter's dla dziewczyn i znalazlam tego sprzedawce.........ma on tez firme fixoni.....tez mam te bodziaki.......
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:-).U nas też królują swiece w czasie Bożego Narodzenia.Bardzo lubię te o zapachu,ciastek waniliowych,piernika i szarlotki.
Dzięki za ten link bo ja jestem wielką fanką firmy Fixoni widze ze sprzedajacy ma spory asortyment tylko ceny...hmm,troszkę wysokie.

Nadrobiłam,uffffff.
Mamstud,Bohaciefko,Florencjo dziękujemy za życzenia a cioci Monisi za tort:-)
I znowu mega długi post:zawstydzona/y:

reklama
no to nadrobiłam Was :tak::-D

i ja jestem ciekawa, która poza Moniq (i już nie Moniq) jest przemądrzała - pisać tu szczerze!!! hmmm - może JA:shocked2:? hmmm:cool2::cool2::cool2:

Kurcze - ale miałyście wczoraj wenę:-D: zaczęło się od "robactwa" i rybek, później przeszło na siostrę M Moniq i jej "szczęśliwy" związek... następnie "spowiedź", czyli co myślałyście o sobie wstecz... no i zagadka:confused::-D

a ja sobie smacznie spałam z Niuńką, o 1:00 się przebudziłam, ale miałam tak sklejone oczka, że nie w głowie mi było siadanie do kompa... a troszkę szkoda:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry