bohaciefka
Fanka BB :)
No i ja szybko bo starsza krzyczy jeść a młodsza zniecierpliwiona brakiem maminego zainteresowania (Gaba zwiała do pokoju bo co ma się siostrą zajmować jak mama klepie w klawiaturę).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
monika pewnie ja przemądrzała, co? :-):-) :-)

.
:-(!!!

(karp smakuje najlepiej wlasnie na wigilie,czytalam ze poruszalysci temat ryb.Zeby karpia nie bylo czuc mulem trzeba go sparzyc wrzatkiem pozniej umyc wyczyscic pokroic w cieniutkie dzonki,posolic i oblozyc czosnkiem i cebula,na 2h do lodowki przed smarzeniem zwalic czosnek i cebule w mace i na patelnie-niebo w gebie)pasterki,koled itd.A i oczywiscie swoje wypieki wedliny szyneczki...

Dobrej nocy-tyIko nie szaIej zbyt mocno!!! Tfu, nie szaIejcie.
Tak poszaleliśmy, ze mi dzisiaj kręgosłup siadamamamatysia a właśnie zaszalejcie trzeba uczcić te 7 miesięcy;-)

Mamamatysia....ja tez bede miec zapach zywej choinki........ze swieczki....:-):-):-)...dzis zakupilam dwie...jedna wlasnie o zapachu jodly z domieszka pomaranczy i cynamonu a druga o zapachu czeresni z cynamonem ......:-)
Moniqsan....ostatnio przeszukiwalam strony allegro bo szukalam body carter's dla dziewczyn i znalazlam tego sprzedawce.........ma on tez firme fixoni.....tez mam te bodziaki.......
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

? hmmm

: zaczęło się od "robactwa" i rybek, później przeszło na siostrę M Moniq i jej "szczęśliwy" związek... następnie "spowiedź", czyli co myślałyście o sobie wstecz... no i zagadka