Witajcie:-)
Sto lat:-) dla Gabrysi,Kamilka i Filipka, Duzo usmiechu na malutkich buziolkach:-):-):-)
Łojeżuuuu,ile czytania,wesoly wieczor mialyscie wczoraj
a jaki slodki
;-)
Ja to usypialam mala do 22:30
,i padlam razem z nia a o 1 pobudka,masakra,nie wiem co z nia zawsze tak ladnie spala
Confi,ach ci faceci normalne barany
Moj "P" to wlasnie taki podobny typ jak Twoj,kurna nie ma bata a uparty jak osiol
Powiem szczerze ze pare dni u mamy pomoglo,tylko ciekawe na jak dlugo.
Co do swiat to my chyba wlasnie spedzimy objazdowo zeby nikt nie poczul sie urazony,wolalabym zeby odbyly sie one u nas ale raczej wszyscy sie nie zmiescimy,mamy stol tylko na 6 osob
M&m's,ja poprosze rogalika
Boszeee,jakiego mam marudnika dzisiaj w domu, dziec wzywa:-)
Sto lat:-) dla Gabrysi,Kamilka i Filipka, Duzo usmiechu na malutkich buziolkach:-):-):-)
Łojeżuuuu,ile czytania,wesoly wieczor mialyscie wczoraj
a jaki slodki
;-)Ja to usypialam mala do 22:30
,i padlam razem z nia a o 1 pobudka,masakra,nie wiem co z nia zawsze tak ladnie spala
Confi,ach ci faceci normalne barany
Moj "P" to wlasnie taki podobny typ jak Twoj,kurna nie ma bata a uparty jak osiol
Powiem szczerze ze pare dni u mamy pomoglo,tylko ciekawe na jak dlugo.Co do swiat to my chyba wlasnie spedzimy objazdowo zeby nikt nie poczul sie urazony,wolalabym zeby odbyly sie one u nas ale raczej wszyscy sie nie zmiescimy,mamy stol tylko na 6 osob

M&m's,ja poprosze rogalika

Boszeee,jakiego mam marudnika dzisiaj w domu, dziec wzywa:-)
.Na pewno twój M zachowuje sie w stosunku do ciebie nie fer. Jesteś mamą pracująca wiec powinien cie troszkę odciążyć np. w porządkach bo ja wczoraj pisałaś to opieka nad małym średnio mu wychodzi.