reklama

Mamy majowe 2009

Halllooo:-)

Ale sie wyspalam dzisiaj,mloda oczywiscie obudzila sie w nocy,wypila 200 ml mleka i dalej w kimono,spala do 9,sukces a wstalysmy niedawno:-)
Cholera a teraz spaceruje po calym pokoju,zaczela mi pelzac po podlodze i nawet tylek podnosi ale za to mata jest bee,woli miec poslizg:-D A podloga nie myta jeszcze:no:

*Aga* gratuluje przespanej nocki:-)jak to jest ze jedne dzieciaczki zaczynaja spac cala noc a te co spaly zmieniaja swoje nawyki i sie budza;-)
Tikanis, Tobie to ja nie zazdroszcze nieprzespanych nocek ale zycze zeby sie w koncu zmienilo:tak:
Moniqsan,Ty to masz zdolnosci,podziwiam:tak:no i wogole pomysly,super. wszystkiego dobrego dla meza,gratulaski dla Lilianki:-)

reklama
wstaliśmy o 8.30 :eek::eek: :sorry:
teraz szybciutko kawkę spijam, gotuję już składniki na dzisiejsze obiadzio, i zaraz będę kaszkę dawać synkowi... kurka normalnie muszę sobie przeorganizować podawanie pokarmów dla synka bo wypadło nam jedna porcja mleka :-(:-( nie dosyć że mało mleka pił do tej pory to jeszcze teraz jest o jedną flaszkę mniej :wściekła/y: chorobcia noooo....

rety jak pomyślę że jutro mam iśc do pracy mnie telepie na samą myśl :confused2::confused2: na dodatek te wszystkie dni będę pracować na którym pracowałam przed zajściem w ciążę - czyli tym gdzie jest zapierdziel po czubek głowy, strasznie się boje bo wiele rzeczy tam się pozmieniało, jest nowych. a nie pracowałam tam dobre 10 miesięcy :eek::eek:

No. Tak jakby :tak:
Jak nie ma nas w domu to kurierzy zostawiają u ochrony paczki. Dzięki temu nie musimy kombinować co zrobić jak nas nie ma :tak:
dla niego i tak się liczy sam fakt że coś tam postanowiłaś sama od siebie zrobić, a to że nie przyszedł "na gotowe" to po prostu wypadek przy pracy.. ne martw się, na pewno mu się spodobało :tak:
a co to znaczy "tak jakby"?:sorry:

AgA, gratulacje z przespanej nocki:tak::tak:
od razu człowiek się lepiej czuje co?:sorry::happy:

mamstud, daj znać jak po wizycie u lekarza. trzymam kciuki by wszystko było dobrze:tak:

moniqsan, torcik przystojenie rewelacja.. kurka taka mała rzecz a takpięnie wygląda :-D gratulację dla córeczki :tak::tak:
a powiedz mi słońce ile zapłaciłaś za mate? pytam z czustej ciekawości;-)

Halllooo:-)

Cholera a teraz spaceruje po calym pokoju,zaczela mi pelzac po podlodze i nawet tylek podnosi ale za to mata jest bee,woli miec poslizg:-D A podloga nie myta jeszcze:no:

Super....:-)
Nie przejmuj sie podłoga ja ostatnio myłam podłoge i pomyslalam ze w zasadzie i tak ja myje brudna szmata.:eek::sorry:
...a Zofik ...żyje i ma sie dobrze mimo iz wylizała połowe paneli w sypialni a tam podłoga myta chyba z 2 tyg temu...:zawstydzona/y:

moniqsan - ależ Ty masz Kobieto talent:tak::-)!!! Ciasto (tort) wygląda rewelacyjnie!!! no i te kwiatki - pieknie!!!
Lili jak widać tez tryska cudnym humorkiem - ależ Tatuś ma szczęście - takie Kobiety to cudo:tak::-):-):-)!!! Wszystkiego najlepszego dla Pana K.!!!

AgA - no to pięknie Kochana!!! Oby każda nocka wyglądała teraz podobnie:tak::-):-):-)!!!

mamstud - oby ta nocka nie weszła w nawyk Gabuni - współczuję... Ja sama mam podobne przeżycia - wczoraj mnie łamało w plecach - a dziś ledwo podniosłam Jagodę (normalnie jakiś kręglarz by mi się przydał) - łóżeczko jest cacy na godzinę, a później rzuca nam się w łożku - czego efektem jest mój super stan:cool:

a ja mam wiadomość od Malgoss - jest bardzo osłabiona, ale dzisiaj wypisują ją ze szpitala!!! Będzie wypoczywać i dochodzić do siebie w domku:tak::-):-):-) Także super!!! Jak widać życzenia i ciepłe fluidy od mam majowych znowu zdziałały cuda:-):-):-)!!!

Dojdź Kochana jak najszybciej do siebie, bo My tu na Ciebie wszystkie czekamy, no i oczywiście na Szymonka!!!

Nie przejmuj sie podłoga ja ostatnio myłam podłoge i pomyslalam ze w zasadzie i tak ja myje brudna szmata.:eek::sorry:
...a Zofik ...żyje i ma sie dobrze mimo iz wylizała połowe paneli w sypialni a tam podłoga myta chyba z 2 tyg temu...:zawstydzona/y:

wiecie co - ja na poczatku też szalalam ze ścierką i odkurzaczem...a teraz spasowałam... nie mam zamiaru wychowywać dziecka w sterylnych warunkach - i jak widać, dzięki temu nie mamy jeszcze żadnej infekcji na swoim koncie:tak::-D.. Jagódka łapie wszystko co jest tylko mozliwe.. Kot regularnie jest tarmoszony - a raz nawet ogon naszej kotki wylądował w Jagodowej buzi - i co - i kotka żyje, i Jadźka zdrowa (no ale akurat bliskości z kotami nie powiem - trochę się obawiałam...)

No tak masz racje:tak: Ja to z czystoscia raczej nie przesadzamale mamy psa a on to nie wiadomo co na lapach z podworka przyniesie:zawstydzona/y: Moja tez wylizuje podloge:-D:-D:-D taki maly mop:-D

Barmanko,mata kosztuje 99 zl:-)

wiecie co - ja na poczatku też szalalam ze ścierką i odkurzaczem...a teraz spasowałam... nie mam zamiaru wychowywać dziecka w sterylnych warunkach - i jak widać, dzięki temu nie mamy jeszcze żadnej infekcji na swoim koncie:tak::-D.. Jagódka łapie wszystko co jest tylko mozliwe.. Kot regularnie jest tarmoszony - a raz nawet ogon naszej kotki wylądował w Jagodowej buzi - i co - i kotka żyje, i Jadźka zdrowa (no ale akurat bliskości z kotami nie powiem - trochę się obawiałam...)
Ja to wlasnie obawiam sie bliskosci z naszym psiakiem ale narazie jest wszystko ok:tak::-)

reklama

a co to znaczy "tak jakby"?:sorry:

moniqsan, torcik przystojenie rewelacja.. kurka taka mała rzecz a takpięnie wygląda :-D gratulację dla córeczki :tak::tak:
a powiedz mi słońce ile zapłaciłaś za mate? pytam z czustej ciekawości;-)

"tak jakby" bo to po prostu zwykłe zamknięte strzeżone osiedle z ochroną przed wejściem :tak:

Ja lubię taki minimalizm (to apropo tortu i tych kwiatków), bardzo zależało mi na bordowych kwiatach (bo tak ładnie współgrają z tym głebokim brązem)
Za matę zapłaciłam 99 pln i chyba jeszcze 99groszy :tak:

a Zofik ...żyje i ma sie dobrze mimo iz wylizała połowe paneli w sypialni a tam podłoga myta chyba z 2 tyg temu...:zawstydzona/y:

U nas jest podobnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A dziś to w ogóle dom po tym moim nieudolnym pieczeniu wygląda co najmniej tragicznie. Lili zasnęła i nie mogę poodkurzać ... a tak chciałam żeby mąż wrócił do wysprzątanego pachnącego mieszkanka. Ale się nie wyrobiłam. Burdello jak talala :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry