Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moniqsan - ależ Ty masz Kobieto talent:-)!!! Ciasto (tort) wygląda rewelacyjnie!!! no i te kwiatki - pieknie!!!
Lili jak widać tez tryska cudnym humorkiem - ależ Tatuś ma szczęście - takie Kobiety to cudo:-):-):-)!!! Wszystkiego najlepszego dla Pana K.!!!
a ja mam wiadomość od Malgoss - jest bardzo osłabiona, ale dzisiaj wypisują ją ze szpitala!!! Będzie wypoczywać i dochodzić do siebie w domku:-):-):-) Także super!!! Jak widać życzenia i ciepłe fluidy od mam majowych znowu zdziałały cuda:-):-):-)!!!
Dojdź Kochana jak najszybciej do siebie, bo My tu na Ciebie wszystkie czekamy, no i oczywiście na Szymonka!!!

ojej, dzięki
A ja myślałam że ten tort wygląda ... słaaaabo 

wiecie co - ja na poczatku też szalalam ze ścierką i odkurzaczem...a teraz spasowałam... nie mam zamiaru wychowywać dziecka w sterylnych warunkach - i jak widać, dzięki temu nie mamy jeszcze żadnej infekcji na swoim koncie.. Jagódka łapie wszystko co jest tylko mozliwe.. Kot regularnie jest tarmoszony - a raz nawet ogon naszej kotki wylądował w Jagodowej buzi - i co - i kotka żyje, i Jadźka zdrowa (no ale akurat bliskości z kotami nie powiem - trochę się obawiałam...)

:-)

Odrobaczaj często kota, ok? Tak co około 2-3 miesiące. Nawet jeśli jest domowym niewychodzącym kotem
Bakterie, brud, wirusy to nic, chodzi o pasożyty 
wczoraj świętowałaś 7 m-cy dzisiaj żegnasz się z M ty kobieto to masz siły dobrej nocy :-)
No to mnie rozbawiłyście z samego ranahahaha - no dokładnie!!! Ale niech się wytuli do tego swojego M za nas wszystkie...
chociaż może i ja dziś pozwole się dotknąć mojemu M - strasznie bola mnie plecy, więc jakiś masażyk by się przydał(a M mnie straszy, że na masażyku to się raczej nie skończy, hahaha
biedny wyposzczony po ostatnich zagraniach... )

)

aga, brawo, brawo, brawo!!!
Po mojemu:-)
Jeśli tylko mogę wtrącić swoje przemądrzałe 3 groszeOdrobaczaj często kota, ok? Tak co około 2-3 miesiące. Nawet jeśli jest domowym niewychodzącym kotem
Bakterie, brud, wirusy to nic, chodzi o pasożyty
![]()
Co się tyczy masażyku to znalazłam coś fajnego na prezent(chyba się nie pogniewacie, ze tu wrzucę linka a nie w odpowiedni dział)
Gorące Kamienie Do Masażu - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl
Chyba kupie nam taki wspólny prezent pod choinkę.Mój M bedzie zadowolony bo sie prosi o masaż od kilku miesiecy a ja masażystka go olewam![]()
A my na tym żerujemy jak hieny 

Dziękuję:-):-):-)Ja nie wiem mmatysia, Ty masz chyba jakieś nadprzyrodzone zdolności do wynajdowania prezentówA my na tym żerujemy jak hieny
Nie miałam zielonego pojęcia co kupić siostrze M (no i nie wiem w ogóle jak rozwiązać prezenty, czy jej M będzie na wigilii czy nie ... na chrzest Lilii nie przyszedł, na chrzciny tak), a teraz już wiem :-) (on jest fizjoterapeutą i pracuje obecnie jako masażysta w salonie urody)
A to fajny prezent dla dwojga![]()
Dziękuję:-):-):-)

Fajne tam rzeczy maja no nie.Mam kilka takich stron z propozycjami prezentów oryginalnych,czasem się przydają;-)Już wybrałam kolejne prezenty z tej strony
Orgazmatron - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl dla mojej mamy (cierpi na chroniczne bóle głowy) A nazwa niezła, nie ma co
PERŁA SZCZĘŚCIA - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl dla mojej T, spodoba jej się taki bajer