reklama

Mamy majowe 2009

reklama
moniqsan - ależ Ty masz Kobieto talent:tak::-)!!! Ciasto (tort) wygląda rewelacyjnie!!! no i te kwiatki - pieknie!!!
Lili jak widać tez tryska cudnym humorkiem - ależ Tatuś ma szczęście - takie Kobiety to cudo:tak::-):-):-)!!! Wszystkiego najlepszego dla Pana K.!!!

a ja mam wiadomość od Malgoss - jest bardzo osłabiona, ale dzisiaj wypisują ją ze szpitala!!! Będzie wypoczywać i dochodzić do siebie w domku:tak::-):-):-) Także super!!! Jak widać życzenia i ciepłe fluidy od mam majowych znowu zdziałały cuda:-):-):-)!!!

Dojdź Kochana jak najszybciej do siebie, bo My tu na Ciebie wszystkie czekamy, no i oczywiście na Szymonka!!!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ojej, dzięki :sorry: A ja myślałam że ten tort wygląda ... słaaaabo :sorry:

przekaż proszę ode mnie pozdrowienia dla Malgoss, dobrze. I buziaki i życzenia szybkiego powrotu do "normalności" :tak:

wiecie co - ja na poczatku też szalalam ze ścierką i odkurzaczem...a teraz spasowałam... nie mam zamiaru wychowywać dziecka w sterylnych warunkach - i jak widać, dzięki temu nie mamy jeszcze żadnej infekcji na swoim koncie:tak::-D.. Jagódka łapie wszystko co jest tylko mozliwe.. Kot regularnie jest tarmoszony - a raz nawet ogon naszej kotki wylądował w Jagodowej buzi - i co - i kotka żyje, i Jadźka zdrowa (no ale akurat bliskości z kotami nie powiem - trochę się obawiałam...)

aga, brawo, brawo, brawo!!!
Po mojemu :tak::tak::tak::-):-D:laugh2:
Jeśli tylko mogę wtrącić swoje przemądrzałe 3 grosze :sorry: Odrobaczaj często kota, ok? Tak co około 2-3 miesiące. Nawet jeśli jest domowym niewychodzącym kotem :tak: Bakterie, brud, wirusy to nic, chodzi o pasożyty :tak:

Hejo.
Myślałam,że będę mieć więcej nadrabiania;-)
wczoraj świętowałaś 7 m-cy dzisiaj żegnasz się z M ty kobieto to masz siły dobrej nocy :-)
hahaha - no dokładnie!!! Ale niech się wytuli do tego swojego M za nas wszystkie...

chociaż może i ja dziś pozwole się dotknąć mojemu M - strasznie bola mnie plecy, więc jakiś masażyk by się przydał :sorry:(a M mnie straszy, że na masażyku to się raczej nie skończy, hahaha:-D:-D:-D biedny wyposzczony po ostatnich zagraniach... )
No to mnie rozbawiłyście z samego rana:-D:-D:-D:-D
Co się tyczy masażyku to znalazłam coś fajnego na prezent(chyba się nie pogniewacie, ze tu wrzucę linka a nie w odpowiedni dział:sorry:)
Gorące Kamienie Do Masażu - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl
Chyba kupie nam taki wspólny prezent pod choinkę.Mój M bedzie zadowolony bo sie prosi o masaż od kilku miesiecy a ja masażystka go olewam:zawstydzona/y:
Barmanko-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zaje..... fotki:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moniqsan-No tort ci wyszedł pierwsza klasa:-). Az zazdroszczę twojemu M:-D

Dzisiaj dołączam do niewyspanych mam i melduję,że mamy kolejnego zabola.M znalazł jak go Fifi rano w rękę dziabnął:laugh2:
Co do kotów to Filip też już posmakował ogona naszej kici a wylizywanie podłogi i to ostatnio jego ulubiona zabawa:eek:

aga, brawo, brawo, brawo!!!
Po mojemu :tak::tak::tak::-):-D:laugh2:
Jeśli tylko mogę wtrącić swoje przemądrzałe 3 grosze :sorry: Odrobaczaj często kota, ok? Tak co około 2-3 miesiące. Nawet jeśli jest domowym niewychodzącym kotem :tak: Bakterie, brud, wirusy to nic, chodzi o pasożyty :tak:

Tak jest Pani dr!!! Robimy to regularnie - nasza kotka to pupilka mojego M - dlatego pewnie Jagodzi pozwala na wszelkie czułości (podczas gdy reszta Rodziny jest przez Nesce gryziona i drapana)

Co się tyczy masażyku to znalazłam coś fajnego na prezent(chyba się nie pogniewacie, ze tu wrzucę linka a nie w odpowiedni dział:sorry:)
Gorące Kamienie Do Masażu - Niezwykłe prezenty i gadżety dla każdego - BigBoysToys.pl
Chyba kupie nam taki wspólny prezent pod choinkę.Mój M bedzie zadowolony bo sie prosi o masaż od kilku miesiecy a ja masażystka go olewam:zawstydzona/y:

Ja nie wiem mmatysia, Ty masz chyba jakieś nadprzyrodzone zdolności do wynajdowania prezentów :szok: A my na tym żerujemy jak hieny :sorry::sorry::sorry:
Nie miałam zielonego pojęcia co kupić siostrze M (no i nie wiem w ogóle jak rozwiązać prezenty, czy jej M będzie na wigilii czy nie ... na chrzest Lilii nie przyszedł, na chrzciny tak), a teraz już wiem :-) (on jest fizjoterapeutą i pracuje obecnie jako masażysta w salonie urody)
A to fajny prezent dla dwojga :tak:

Ja nie wiem mmatysia, Ty masz chyba jakieś nadprzyrodzone zdolności do wynajdowania prezentów :szok: A my na tym żerujemy jak hieny :sorry::sorry::sorry:
Nie miałam zielonego pojęcia co kupić siostrze M (no i nie wiem w ogóle jak rozwiązać prezenty, czy jej M będzie na wigilii czy nie ... na chrzest Lilii nie przyszedł, na chrzciny tak), a teraz już wiem :-) (on jest fizjoterapeutą i pracuje obecnie jako masażysta w salonie urody)
A to fajny prezent dla dwojga :tak:
Dziękuję:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry