• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam drogie panie ja dzisiaj tylko z herbatką ale chyba mnie przyjmiecie
Ale miałam zabiegany dzień dzisiaj , zostawiłam M z dziećmi a sama z siostrą maratonik po sklepach zaliczyłam i cóż z portfela troszke ubyło ale i mamusi się coś od życia należy , ale powiem wam że jak mnie nie było tak pół dnia to się troszke za Filipkiem zatęskniłam
Filipek już na szczęście nie ma katarku szybko mineło mam nadzieję że u ciebie Marzenko z malutką też już lepiej
Jolu to do ciebie zawsze się wpraszamy na obiadek a ty co zastrajkowałaś , dużo zdrówka życzę może szybko minie

Jolu,zdroweczka zycze:tak:

Tikanis,ale masz szwagierki,przeciez to nie taki wielki problem sie dogadac i kupic po drobnostce,przeciez swieta,ach...:no:

Kasia,zazdroszcze zakupek,ja narazie nie mam jak sie wybrac:-( Ale za tydzien we wtorek jade do Krakowa poszalec w galeriach z bratowa,juz nie moge sie doczekac:tak: Ja tez bezalkoholowo dzisiaj:sorry:

Jestem!!!
Mam piwo!!!
Piwko pije.Chipsy przyniesie Marzena.:-D

Chipsów nie mam:no: Muszę w końcu się odchudzać...:szok:
Hejka,ja tez jestem tylko dzisiaj bez procentow:-(:-(:-( A mam taka ochote na cokolwiek i faajke,tak bym zajarala a uparlam sie i od 1,5 tygodnia nie pale:crazy:
Jezu jak tak o tym piszecie to palić mi się chce jak cholera...!!!

Kasiu z katarkiem tak średnio...

Głupia sprawa, ale normalnie tak mnie dręczy, pół dnia chodzę i szukam (oczywiście po kilka razy w tych samych miejscach). Gdzieś wtryniłam dwie plastikowe łyżeczki Lilianki (z zestawu 4-rech) i nie mogę ich znaleźć :wściekła/y: Nie są mi jakoś wyjątkowo potrzebne, ale ja nienawidzę takich sytuacji i wkurzam się kiedy nie mogę znaleźć czegoś i mam dziurę w głowie :wściekła/y:

Wiem wiem, pitolę o głupotach :sorry:

PitoIisz i to jeszcze jak.W Radomiu nie zostawiIaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry