bohaciefka
Fanka BB :)
monika - znalazłam olbas, wietrze pokoj, zaraz inhalacje zrobie. wroce pozniej bo starszej dac jesc i obie do łozek odprawic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja tez bezalkoholowo dzisiaj
Piwko pije.Chipsy przyniesie Marzena.![]()
Muszę w końcu się odchudzać...
Jezu jak tak o tym piszecie to palić mi się chce jak cholera...!!!Hejka,ja tez jestem tylko dzisiaj bez procentow:--
-( A mam taka ochote na cokolwiek i faajke,tak bym zajarala a uparlam sie i od 1,5 tygodnia nie pale
![]()
PitoIisz i to jeszcze jak.W Radomiu nie zostawiIaś?Głupia sprawa, ale normalnie tak mnie dręczy, pół dnia chodzę i szukam (oczywiście po kilka razy w tych samych miejscach). Gdzieś wtryniłam dwie plastikowe łyżeczki Lilianki (z zestawu 4-rech) i nie mogę ich znaleźćNie są mi jakoś wyjątkowo potrzebne, ale ja nienawidzę takich sytuacji i wkurzam się kiedy nie mogę znaleźć czegoś i mam dziurę w głowie
![]()
Wiem wiem, pitolę o głupotach
ha ha,uwieIbiam Twoje poczucie humoru.znalazłam sposób na wypicie piwa! i wyjde teraz na zoofila... wziełam Żubra do wanny! Nazwijmy to kąpielą relaksacyjną;-);-)

nie no tsarinko alez ty sobie dogadzasz ;-)