Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moniqsan...powiedzialm mezowi jak robisz te dauphinoise i potem sprawdzial w encyklepedi gastronomicznej to te Twoje ziemniaczki to tak bardziej pod zapiekanke jz podjezdzaja.....takie typowe dauphinoise to tylko czosnek, smietana i jaja no i oczywiscie zalewa sie tym pokrojone cieniutko w plasterki ziemniaki....no i nie ma w tym sera....
No ale mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze tak napisalam.....![]()

BO CHUDA JESTEŚ!!! I to po bliźniaczkach! Ja jedno dziecko urodziłam i co? D...! 10 kg na plusie!!!Marzenko.....no a z czego sie tak usmialas....:-):-):-):-)......az tak....:-):-):-)??????
:-)...
... Powiedział, że Wy to takie pewnie walnięte jak ja
;-)
... i że za jakiś czas się znowu zaloguje, żeby mnie ośmieszyć i wstydu takiego narobić, że odechce mi się tu wchodzić

...
!No z tymi 10 kg to chyba przesadzilasBO CHUDA JESTEŚ!!! I to po bliźniaczkach! Ja jedno dziecko urodziłam i co? D...! 10 kg na plusie!!!
widzialam na wlasne oczy;-)Nie przesadziłam!!! Ty spanikowana byłaś i nie patrzałaś!!!No z tymi 10 kg to chyba przesadzilaswidzialam na wlasne oczy;-)
Nie przesadziłam!!! Ty spanikowana byłaś i nie patrzałaś!!!

Kurcze juz zawsze panikara zostane w twoich oczach

no normalan jestem a nie chuda....![]()

nie no, co TyKurcze juz zawsze panikara zostane w twoich oczach
![]()

!!!