reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Boniu...czy Wy poszalalyscie...tyle stron przez niecala godzinke....:shocked2::shocked2:

A ja musoalam pomoc mezowi uspic male..no niby usnely ale juz sie obudzily i znowu od nowa....:szok::szok::szok:

Oj kobitki.......

U nas golabki z ryzem je sie z ziemniaczkami i do tego obowiazkowo ogorek kwaszony......jesli na kolacje to same ....:tak::tak:

Salatke z kotlecikiem schabowym , jakas szyneczka....to wtedy kiedy np.siedzimy gdzies na imprezce...a w domku to sama...

Moniqsan...powiedzialm mezowi jak robisz te dauphinoise i potem sprawdzial w encyklepedi gastronomicznej to te Twoje ziemniaczki to tak bardziej pod zapiekanke jz podjezdzaja.....takie typowe dauphinoise to tylko czosnek, smietana i jaja no i oczywiscie zalewa sie tym pokrojone cieniutko w plasterki ziemniaki....no i nie ma w tym sera....
No ale mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze tak napisalam.....:tak:

Musze zrobic chyba wedlug Twojego przepisu bo moze sa leeeepsze takie z serkiem.....:-)))))

m&m's....ale masz fajnie......:-)...a z kim maluchy zostaja...???

Ostatnia edycja:
Marzenko
Przecież sałatka jarzynowa ma w sobie tyle ziemniaczków co marchewki i innych warzyw (a marchewki nawet więcej). Ja sobie wyobrażam jedzenie jej z chlebkiem. Szczególnie z ciemnym, z dużą ilością ziaren, ale że uważam na tego typu dodatkowe węglowodany to jem samą. Gdybym miała tyle tłuszczu co jola czy m&m's jadłabym z chlebkiem :tak:

A gołąbki się u nas je na obiad z ziemniaczkami. Ja wolę z jakąś kaszą (gryczaną, jęczmienną) czy soczewicą. Aha i u nas gołąbki mama robi z samym mięsem (mimo że ja z ryżem lubię), bo ona uważa że z ryżem to takie oszukane :sorry:
Oczywiście w sosie pomidorowym z duuuużą ilością startych warzyw
Wiadomo, że z ryżem są troszkę oszukane, ale o to chodzi... Chyba nigdy z samym mięsem nie jadłam... Prześlij kiedyś jednego:tak:!!!
Co do sałatki to gdybym miała tyle tłuszczu co dwie cytowane to jadlabym z toruńską... Podwójną porcją:tak::tak::tak:!!!

Ja też o takich cudach nie słyszałam.
Za to mój dziadek je rosół z tłuczonymi ziemniakami :tak:

mniaaaam.......:-):-)

A pomodorowke na drugi dzien to i ja robie z rosolku no a moja mama to czesto tez bialy barszczyk tez na tym rosolku.....pychotka...:tak:

Kobitki a Wy juz przestancie z tym gadaniem ze ja niby tak chuda jestem...:tak::tak::tak:,,,no normalan jestem a nie chuda....:tak::tak:

reklama
Roxy...no moje dziewczyny tez wlasnie usnely....:shocked2:...no dla mnie to straszne bo one zawsze usypiaja o 19stej....:eek:
Oj,to na pewno.Moja tak zasypia o tej porze ale to jest strasznie meczace,nosz cholercia chwili dla siebie nie mam,jeszcze ostatnio jest strasznie marudna i nie wiem dlaczego,nie mam na co zwalic,no i wogole ja mam jakiegos dola i zmeczona jestem:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry