kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no to tak jak u mniespadam Mąż wrocił( nie ma to jak cieszyć się z powrotu męża do domu he he
)
ale ja go olewam i pisze dalej niech troche pomarudziObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to tak jak u mniespadam Mąż wrocił( nie ma to jak cieszyć się z powrotu męża do domu he he
)
ale ja go olewam i pisze dalej niech troche pomarudziTo tak jak u nas pieczonki...moniqsan - moje wydanie ziemniaczków dauphinoise (z piątku bodajże) bylo ciut inne - ja jeszcze z ziemniakami, białą cebulką, czosnkiem - mieszam podpieczoną kielbaskę (podwawelska, żywiecka) - bo inaczej Marczo by tego nie tknął...
No i mozarella rządzi!!!
to dobrze, że nie z ziemniakami...gołabki tylko z sosem pomidorowym![]()
spadam Mąż wrocił( nie ma to jak cieszyć się z powrotu męża do domu he he
)

A moj obrazony bo na mecz chcial patrzec a ja mu komputer zajelam;-)wiadomo, że zależy od okolcznoci, ale tak jak by chciał moj mąż z chlebem to lekka przesada. Kartofle z chlebem jeśća salate np.z kotlecikiem ale przewaznie samą
?!?!?!?!niech drugi sobie kupi...A moj obrazony bo na mecz chcial patrzec a ja mu komputer zajelam;-)
a ryż w gołąbkach z chlebem to już ok ? bleeewiadomo, że zależy od okolcznoci,qa le tak jak by chciał moj mąż z chlebem to lekka przesada. Kartofle z chlebem jeść?!?!?!?!
znam to skądś - pełna konspira - oczywiście inne stronki na pulpicie, hahaha

Nie no z chlebem fujjjwiadomo, że zależy od okolcznoci, ale tak jak by chciał moj mąż z chlebem to lekka przesada. Kartofle z chlebem jeść?!?!?!?!

Wogole niech sobie kupi,ten jest mojniech drugi sobie kupi...