tsarina
MamaPower!
ale to tak. 6 rano bym była... Tatuś zaczyna dzień bardzo wcześnie...
a słyszałyście, że mają nowe zegary robić? Maja odmierzać czas wg nowych jednostek czasu, ma być jedna gołota (53s.) i jeden najman(44s)...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak robią tylko Ci, którzy nie usypiają dziecka i nie wstają później w nocy...ja tez jestem ale najpierw musze uspać Młodego który został przygotowany przez tatusia do wieczornych harców. Tatus pozwolił dziecku spac do 20gdzie normalnie on jest o tej porze kąpany. Pewnie do północy będę się bujać .
Nooooo.Tłumaczę sobie przepisy ale utknęłam bo goście przyjechali a teraz wole być tu.mamatysia byla dzisiaj na stronie marthy ?
ale to tak. 6 rano bym była... Tatuś zaczyna dzień bardzo wcześnie...
a słyszałyście, że mają nowe zegary robić? Maja odmierzać czas wg nowych jednostek czasu, ma być jedna gołota (53s.) i jeden najman(44s)...

.
a potem to już nie śpimy tylko wegetujemy
Nooooo.Tłumaczę sobie przepisy ale utknęłam bo goście przyjechali a teraz wole być tu.
Dzięki.Tłumacząc przynajmniej ruszę mój zasiedziały język.15 lat nauki a teraz ani me ani be ani kukurykua nie masz opcji przetlumacz? wpisz w google martha stewart i wyskoczt ci opcja tlumaczenie strony

Dzięki.Tłumacząc przynajmniej ruszę mój zasiedziały język.15 lat nauki a teraz ani me ani be ani kukuryku![]()
O francuskim już nie wspomnę uczyłam się dwa lata ale dosłownie nic nie pamiętamja teraz czytam Goldinga w orginale, bo siostrze w lic pomagam, ale kurcze, w zyciu bym się do obcokrajowca teraz nie odezwała... zenada, jak pozapominałam i ang i fr...

.Anglika przynajmniej zrozumie(gorzej z odpowiadaniem) a łacina tez tylko kuchenna a ile godzin poświeciłam na naukę
Tylko rosyjskiego nie żałuję