reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja tez jestem ale najpierw musze uspać Młodego który został przygotowany przez tatusia do wieczornych harców. Tatus pozwolił dziecku spac do 20 :wściekła/y: gdzie normalnie on jest o tej porze kąpany. Pewnie do północy będę się bujać .
tak robią tylko Ci, którzy nie usypiają dziecka i nie wstają później w nocy...

ale to tak. 6 rano bym była... Tatuś zaczyna dzień bardzo wcześnie...

a słyszałyście, że mają nowe zegary robić? Maja odmierzać czas wg nowych jednostek czasu, ma być jedna gołota (53s.) i jeden najman(44s)...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Az żałuję,ze walki nie widziałam
U nas 6 rano to środek dnia.Filip wstaje o 4.30:wściekła/y: a potem to już nie śpimy tylko wegetujemy:baffled:

ja jak oglądałam to dziś, to myślałam, że to skrót z k.o. a nie cała walka...

od razu mi się tekst Marcina Dańca przypomniał- no, to chociaż w Teleexpresie ją (walke) pokażą...- ale to o Gołocie było

ja teraz czytam Goldinga w orginale, bo siostrze w lic pomagam, ale kurcze, w zyciu bym się do obcokrajowca teraz nie odezwała... zenada, jak pozapominałam i ang i fr...
O francuskim już nie wspomnę uczyłam się dwa lata ale dosłownie nic nie pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Anglika przynajmniej zrozumie(gorzej z odpowiadaniem) a łacina tez tylko kuchenna a ile godzin poświeciłam na naukę:wściekła/y: Tylko rosyjskiego nie żałuję:no::no:

reklama
too ja wam polecam czytac ksiazki lub czasopisma po angielsku naprawde pomaga i oczywiscie filmy. Maciek jak bylismy w stanach to nauczyl sie bardzo szybko angielksiego, po przylocie zapomnial wszystkiego masakra, bariera straszna zero problemem bylo dla niego pytanie what's your name? az sie zalamalam.Zaczelismy puszczac mu bajki po angielku i powoli odzyskuje pamiec :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry