M
Marzena80
Gość
Mmatysia co z tym rosyjskim???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O francuskim już nie wspomnę uczyłam się dwa lata ale dosłownie nic nie pamiętam.Anglika przynajmniej zrozumie(gorzej z odpowiadaniem) a łacina tez tylko kuchenna a ile godzin poświeciłam na naukę
Tylko rosyjskiego nie żałuję
![]()
Ja tez ze słownikiem na kolanachja z łaciną to też podwórkową mam więcej do czynienia, ale chociaż jak czytam teksty w łacinie, to wiem, co czytam...

.Uczyłam się rok i pamiętam podstawowe zwroty i jeden idiotyczny wierszyk mi utkwił ale jakos mi języka nie żal.Nie mam pamieci lingwistycznejMmatysia co z tym rosyjskim???
.Za to pamiętam większość swoich ról;-).
Niewiele pamiętam. Angielskiego uczyłam się... hm też 10 lat. Na wakacjach się dogadywałam... ale nie wiem jakby to wyglądało w rozmowie z Anglikiem... Pewnie kiepsko...mój angielski jest perfekcyjny po 5 piwach!

mój też! po szóstym to po arabsku mówiłam

!!!Pograrulować talentu do języków.mój angielski jest perfekcyjny po 5 piwach! nawet dowcipy wtedy opowiadam! a to po ,,, no, 10 latach nauki, francuskiego 6 lat, a nie potrafię juz o kierunek zapytać...
a i mature mam z fr

Oplułam monitor...tortemmój też! po szóstym to po arabsku mówiłam
!!!