reklama

Mamy majowe 2009

cały dzień był o.k., ale teraz sąsiad z parteru się rąbie! już jestem maega wkurzona! Cały tydzień nic nie robił, a w sobote wieczorem mu się na remonty wzieło. Ma jeszcze 25 minut! Dobrze, że moje dziecko śpi i się nie obudziła. Bo bym go chyba ......!!!

W teorii (i w kodeksie) jest tak, że nie można zakłócać spokoju sąsiadom nie tylko po 22:00, ale w ogóle, cały dzień. Wiem, bo raz nie chcieliśmy przyjąć mandatu za naszym zdaniem spokojną imprezę (sami kulturalni ludzie, winko ... może koncert DVD trochę za głośno zagraliśmy :sorry:), no i musiałam jechać do Grodzkiego na sprawę :crazy::wściekła/y::growl: Poczytałam wtedy co nieco i teraz wiem co robić z sąsiadem który napie.... wieczorami wiertarką... tylko że my tacy nie jesteśmy :no2:

reklama
Tsarina, jak mogłaś pozwolić zawładnąć aparatem mężowi :wściekła/y: Ja uwielbiam oglądać zdjęcia potraw. W ogóle mam coś takiego że kupię tylko książkę kucharską w której przy każdym przepisie jest zdjęcie. Jakoś bardziej to do mnie przemiawia :tak:
Co szykujesz następnego? :cool2:
I kto u Ciebie w takim tempie pochłania te wszystkie delicje? :-p

moniq to ja mam przepis dla Ciebie, z obrazkiem... składniki:
butelka wiśniówki 0,5l,
wydrylowane wiśnie,
3 galaretki wiśniowe

wrzucasz wiśnie do miski i zalewasz wiśniówką, odstawiasz na dzień. Robisz 3 galaretki z 1 litra wody i mieszasz z wiśniówką i wiśniami. Rozlewasz do pucharków. Czekasz aż stężeje. Smacznego! ważne, nie podawać dzieciom, osobom starszym i ewentualnym kierowcom:-)
fe9edce5f359531c36e69912f58a2af1

i nie mam pojęcia co szykuje następnym razem, na ciastka miałam pomoc ze strony męża, jego siostry, moich siostr i rodziców, z szarlotką zostaje jutro sam na sam...

Helloo:-)

A ja wlasnie popijam finlandie redberry ze spritem,chociaz wole z red bulem ale to na wiekszych imprezach:tak::-D Panowie zamiast patrzec na gale sami sie boksuja na PS2,masakra:no:

Piszecie o jezykach,no ja niestety nie mam sie czym pochwalic,w szkole rosyjski(podstawowka,liceum) niemieckiego uczylam sie 2 lata,dlatego bo czesto tam przebywam,ale dogadac sie ciezko:zawstydzona/y: No a potem w szkole lacina,ale bardziej ta medyczna,chociaz troszke kumam innej, za to lacina podworkowa-perfect:-D

Ja wlasnie wybieram sie na zakupki w poniedzialek bo mam upatrzona kurtke hilfigera,i nawet jak nie bedzie przeceniona to na bank ja kupie,chociaz wolalabym zeby byla:tak:

Dziekuje jeszcze raz za informacje w sprawie mothercare,na pewno tam wpadne:tak:

No nic musze zajac sie goscmi ale postaram sie jeszcze cos skrobnac;-)

... musze uspać Młodego który został przygotowany przez tatusia do wieczornych harców. Tatus pozwolił dziecku spac do 20 :wściekła/y: gdzie normalnie on jest o tej porze kąpany. Pewnie do północy będę się bujać .
m
:tak:

Boże jak u mnie!!! :crazy::crazy::crazy::crazy:
Obudzilam Maję o 17. Zeby zasnęla normalnie wieczorem.
A mój M. położył się z nią - o uwaga uwaga 18:30!!!!!!!!!!! i oczywiście zasnęli!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

efekt: nadal Maja łazi mi pod nogami.

Tsarino - dzięki Ci:tak::-):-):-)... Ciężko mi teraz powiedzieć ile z drożdżówek się uchowało... zrobiłam 4 blachy (ostatnia właśnie się kończy piec). Już zdążyłam obdarować Rodziców, szwagra i jego kumpli (siostra ma dziś nockę na "R"...), no i moj M zjadł już całkiem ładny talerzyk wypełniony drożdżówkami popijając wszystko zimnym mleczkiem...
A ja padnieta dzisiejszym dzionkiem sączę gina z schweppsem:-D:-D:-D

reklama
Tsarino - dzięki Ci:tak::-):-):-)... Ciężko mi teraz powiedzieć ile z drożdżówek się uchowało... zrobiłam 4 blachy (ostatnia właśnie się kończy piec). Już zdążyłam obdarować Rodziców, szwagra i jego kumpli (siostra ma dziś nockę na "R"...), no i moj M zjadł już całkiem ładny talerzyk wypełniony drożdżówkami popijając wszystko zimnym mleczkiem...
A ja padnieta dzisiejszym dzionkiem sączę gina z schweppsem:-D:-D:-D

polecam się na przyszłość!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry