Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz,ja wiem że w mieście to zaraz bedzie plucha i brzydko ale i tak się ucieszyłam jak zobaczyłam śnieżyk:--
-
-
-(
o matko ale mnie rozbroiłaś tym śniegiem. :--
-
-
-
-(
Normalnie to mi go tutaj nie brakuje, bo lubię śnieg w górach a nie w mieście (od razu syf i plucha) ale jak o tym napisalaś to jakoś mi tak się zrobiło....buuuuuu
Joluś tęskniłam za tobą.
Co do dziewczynek, to ja ci nic nie doradzę, jedyne co ci powiem to że Mania, od jakiegoś tygodnia może nawet 10 dni, też zaczęła gorzej sypiać. A było tak pięknie, zasypiała o 20 i spała do 8 rano bez przerwy. A ostatnio mecyje jak u ciebie.
Ja to zwaliłam na zęby, choć jeszcze żadnego nie ma. Ale fakt że zbiegło się to w czasie z biegunkami. I jak jej w nocy tym żelem na ząbki posmaruje to lepiej śpi.
bo tak miło i świątecznie się zrobiło:-)Nie,nie było przynajmniej w K-cachJak to?
To u was nie było tego śniegu tak z miesiąc temu?
Czy to mnie się coś pokiełbasiło?![]()
;-)
Nadia przesypiala cale noce,nie budziła się wogóle od 3 miesiąca bo wczesniej to wiadomo że bywało cieżko. A teraz niestety budzi się i na dodatek tak płacze jakby nie wiem co się jej działoroxy- nie jesteś sama moja Maja budzi się co 1,5- 2 godziny w nocy...... więc rozumiem twój ból!! Do 3 m-cy budziła się tylko raz o 3 i spała do rana a teraz masakra, a trzeba do prcy rano wstawać ehhhhhhh
no cóż takie uroki wieku niemowlęcego
Ale i z tego się wyrasta;-):-)Jejuuuuu,jakbym miała taka perspektywe żeby mieszkać nad morzem to bym nawet ten śnieg poświecilaRoxy, w kontekście dzisiejszego śniegu, u nas dziś było tak:
To za mgłą, bo rano jeszcze było, a oczywiście później na spacer zapomniałam zabrać aparatu.
aha, odpływ był, stąd takie bagno na horyzoncie.![]()
Uwielbiam morze i wszystko co z nim związane
:-)