Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie przejrzałam poranne pogawędki... i zapisałam sobie co bede musiała nadrobicnie próbuj tylko nawijaj Jaga śpi

... Piszecie jak szalone...wiec wole nadrobic z ranka
no druga się odezwałano właśnie...!!!
jak znajdę jakieś względne to wam wrzucęto tak jak ja.... po prostu obsesjaConfi cudne buty!!!!
Ja to jak prwadziwa kobieta jestem chora na buty, nigdy ich nie mam za mało.![]()
nawet nie wiem ile ich mam dokladnie ale chyba cos ok 40ja tez chce zobaczyc -ja tez!!!no druga się odezwała
szczerze to ja nawet nie robie sobie za dużo zdjęć bo fatalnie wychodzęjak znajdę jakieś względne to wam wrzucę
Ktoś mnie nie kojarzy???no druga się odezwała
ja też!!! na każdym grubo!!!szczerze to ja nawet nie robie sobie za dużo zdjęć bo fatalnie wychodzęjak znajdę jakieś względne to wam wrzucę
to tak jak ja.... po prostu obsesjanawet nie wiem ile ich mam dokladnie ale chyba cos ok 40

heh dziękujęConfi cudne buty!!!!
Ja to jak prwadziwa kobieta jestem chora na buty, nigdy ich nie mam za mało.![]()

nooo w końcu...oby pospała
Tak-Jaga spi... przemeczylismy ja dzisiaj.

ejj tam nie marudź kobieto ...chcemy zobaczyć Cię taką jaka jesteś, bez ściemyno druga się odezwała
szczerze to ja nawet nie robie sobie za dużo zdjęć bo fatalnie wychodzęjak znajdę jakieś względne to wam wrzucę
;-)ja tez mam bardzo dużo butów!!! Dobrze, że mamy szafę w przedpokoju olbrzymią!!!to tak jak ja.... po prostu obsesjanawet nie wiem ile ich mam dokladnie ale chyba cos ok 40
a te znow z ta waga....babochy bo w te wasze pupcie strzeleKtoś mnie nie kojarzy???
ja też!!! na każdym grubo!!!