reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko, kochana jak miło jak pamiętasz - jestem już. Dopiero dzieciaki kładę, znaczy już położyłam.
Mój M. właśnie "rozjusza" Maję :dry: bawią się w podskoki, turlanie, konika , no po prostu -super. :dry:
to teraz ładnie niech córcię uśpi...ja gdyby M wczoraj był poza domem tez kazałabym mu usypiać Młodego po tym jak pozwolił mu spać do 20 :confused2:

M&M'S,
mój M. tez chciał dzis usypiac szymonka, ale mały szybko zasnął. Tylko, że się przebudza co chwilę - na szczęście na razie nie płacze... Pisałyście dzisiaj, że Wasze dzieciaczki śpią gorzej:-(
och Kochana ja tak sie cieszyłam jak Damian z wieku 2 miesięcy zaczął spac prawie całą noc...teraz to koszmar bo często budzi się 3-4 razy w ciągu nocy. Własnie teraz byłam go ululać bo się obudził i w ryk...żaden smoczek nie pomaga...tylko pierś:confused2:

a wiecie, czym mężczyźni różnią się do dzieci??:rofl2:
Tylko tym, że mają droższe zabawki:laugh2::laugh2::laugh2:
oj święta prawda :-D:-D:-D
nie na darmo mówi się ,ze mężczyźni dojrzewają do 7 roku życia...później już tylko rosną :-D:-D:-D

kobitki ja z inej beki... wlasnie moj sasiad przyniosl mi indyka na swieta kuzwa z 15 kilo...
ciekawe jak ja go upieke???
mam takiego fajnego angola on z miesem jezdzi tirem wiec zawsze nam cos przywiezie,,,,
ło matko toż to koń prawie :szok:
ja bym go jednak podzieliła...bo na raz to by trzeba taki przemysłowy piec mieć ...a brytfanna? Jak wanna :-D:-D:-D

reklama
Kurcze, ale Wy szybko piszecie:-p:-D
trening czyni mistrza :-);-)

confi - swietne buciki... oj juz mnie dzis tak nazwano wiec ok... ja nie z tych dumnych bab jestem wiec luzik...
ale bym zjadla takich domowych pierogow..mnimmmm
dziękuje i fajnie ze sie nie obrażasz o biadolenie zazdrośników :zawstydzona/y:
ale spoko...do lata mam czas...:-D:-D:-D

no mam nadzieję że się nie obraziła oczywiście że to tak z zazdrości :zawstydzona/y:
Kasiu no bo cóż nam pozostaje patrząc na kobitkę która nie wygląda jakby kiedykolwiek rodziła :zawstydzona/y:
a szczerze mówiąc to ja nie wiem jak Ty wyglądasz? Ejjj ...jak wyglądasz? Pokaż się :-p

to i ja spadłam a może on tam jej lata po pokoju :-D:-D:-D
hahahaha i gulga (a moze gulgocze:-p) :-D:-D:-D

hellloooo!!!!

stęsknił się ktoś za mną???bo ja za Wami bardzo:tak::tak::tak::-D
próbuję was nadrobić... więc uspokujcie się trochę:-p:-p:-p

ja , ja , ja, ja tęskniłam ;-)
witaj kochana :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć