Confi
Mamusia Damianka :)
to teraz ładnie niech córcię uśpi...ja gdyby M wczoraj był poza domem tez kazałabym mu usypiać Młodego po tym jak pozwolił mu spać do 20Marzenko, kochana jak miło jak pamiętasz - jestem już. Dopiero dzieciaki kładę, znaczy już położyłam.
Mój M. właśnie "rozjusza" Majębawią się w podskoki, turlanie, konika , no po prostu -super.
![]()

och Kochana ja tak sie cieszyłam jak Damian z wieku 2 miesięcy zaczął spac prawie całą noc...teraz to koszmar bo często budzi się 3-4 razy w ciągu nocy. Własnie teraz byłam go ululać bo się obudził i w ryk...żaden smoczek nie pomaga...tylko pierśM&M'S,
mój M. tez chciał dzis usypiac szymonka, ale mały szybko zasnął. Tylko, że się przebudza co chwilę - na szczęście na razie nie płacze... Pisałyście dzisiaj, że Wasze dzieciaczki śpią gorzej:-(

oj święta prawdaa wiecie, czym mężczyźni różnią się do dzieci??
Tylko tym, że mają droższe zabawki![]()

nie na darmo mówi się ,ze mężczyźni dojrzewają do 7 roku życia...później już tylko rosną

ło matko toż to koń prawiekobitki ja z inej beki... wlasnie moj sasiad przyniosl mi indyka na swieta kuzwa z 15 kilo...
ciekawe jak ja go upieke???
mam takiego fajnego angola on z miesem jezdzi tirem wiec zawsze nam cos przywiezie,,,,

ja bym go jednak podzieliła...bo na raz to by trzeba taki przemysłowy piec mieć ...a brytfanna? Jak wanna

bawią się w podskoki, turlanie, konika , no po prostu -super.