reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a ja jutro chyba tez nie posiedze z Wami tak jakbym chciała... :-(:-(:-(przynajmniej popołudniu...
Idziemy z Jaguśką do ortopedy (to juz nasza 4 wizyta):cool2:..

Kurcze to BB to taki nałóg....ze ja nie wiem co to kiedys bedzie...
Dzisiaj nawet Marczo smiał się ze mnie na tle Rodzinki...ze ja po nocach w klawiature walę...ehhh - ŚMIALI SIĘ ZE MNIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

a ja jutro chyba tez nie posiedze z Wami tak jakbym chciała... :-(:-(:-(przynajmniej popołudniu...
Idziemy z Jaguśką do ortopedy (to juz nasza 4 wizyta):cool2:..
a coś jest nie tak? My też byliśmy w sumie n 4 wizytach. Pierwsza to była kilka dni po urodzeniu, a potem dostałam skierowanie od pediatry na kontrolę bioderek jak Natasz miała niespełna 3 miesiące. I wtedy byliśmy na 3 wizytach, bo coś się tam jeszcze nie wykształciło. Ale na ostatniej na początku listopada - już wszystko było o.k. I teraz mamy przyjść jak Natasz będzie już zupełnie samodzielnie chodziła.

Kurcze to BB to taki nałóg....ze ja nie wiem co to kiedys bedzie...
Dzisiaj nawet Marczo smiał się ze mnie na tle Rodzinki...ze ja po nocach w klawiature walę...ehhh - ŚMIALI SIĘ ZE MNIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!
Oj nie dobry Marczo, niedobry:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzenko - ja mam wyczulonego ortopede (sam jest tata 2 letniej córeczki) - i po prostu dziewczynki mają u niego fory... Tymbardziej, ze u chlopcow widac od razu wszelkie zmiany...a u dziewczynek bioderka sa w stanie uspienia... nagle cos moze wyskoczyc...

Skierowanie mialam wypisane 30.09 - ale dopiero w tamtym tygodniu pindy z rejestracji ustaliły termin wizyty... wiec jestem przeciekawa jutrzejszego spotkania:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry