reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no to sobie zapalam:

niestety jako ostatnia, ale ze szczerym serduszkiem skladam zyczonka dla:

Alicji i Amelii z okazji ukończenia 8 miesięcy
oraz dla Joli i Przemka za dzielne wychowywanie cudownych bliźniaczek

oraz dla Małgosi z okazji ukończenia 7 miesięcy i jej mamusi Agi (vel Bohaciefka)

Kochane Kobitki - Wszystkiego najlepszego!!! a przede wszystkim zyczę Wam dużo zdróweczka (resztę macie, tj. szczescie i miłośc )
życzą Ciocia Aga_k_m i Jagódka

no dobra...
to chyba mogę już zgasić światło;-):-D

DOBRANOC Wszystkim:-):-):-)

Nie możesz :rolleyes2:
Jeszcze ja tu jestem, nadrabiam Was po trochu , a dzisiejszy wieczór spędziłam w milum towarzystwie :tak: (również forumowym)
Znów wylądowaliśmy dziś w Galerii (rodzicie przyjechali z nienacka), połaziliśmy do wieczora, dziecko poszło spać niekąpane ... :sorry:
Otworzyliśmy sobie z M piwko i tak piliśmy do teraz :tak: (M właśnie stwierdził że idzie po kolejne 2 piwka :eek: ... ehhh ... rodzice ...)

Confi, butki bardzo fajne (to już wiesz) :tak: Ja też lubię płaskie (ze względu na wygodę), ale te, mimo że mają obcas nie wyglądają na niewygodne. Moim zdaniem będzie Ci w nich dobrze :tak:

My do ortopedy chodzimy za każdym razem jak skończą nam się ćwiczenia. Ale nasza pani doktor nigdy nie sprawdza bioderek. Mieliśmy USG kiedy Lilia miała 8 tyg i na tym się skończyło :sorry:

No dobra ... to chyba ja zgaszę to światełko. Wypijemy z M po jeszcze jednym piwku i zmykamy spać. Mam nadzieję że nie zabarłożymy znów do 12:00 :zawstydzona/y::no2:

i ja też jeszcze jestem... ale zmykam zaraz do łóżka bo ledwo widze na oczy i strasznie boli mnie dupsko od siedzenia przed kompem....
wiem - wiem, nie było mnie na forum, ale ile przez to nadrobiłam w pracach porządkowych to nwet nie zdajecie sprawy :-D:-D zrobiłam w końcu porządki z fotkami Marcelka (obiecałam rodzince że zgram im wszystkie fotki), baaa mało tego - zrobiłam nawet porządek ze zdięciami ślubnymi :rofl2::rofl2: zaznacze że wesele było 1,5 roku temu, a ja do tej pory znajdowałam tysiąc wymówek by tylko się nie wziąśc za fotki :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a teraz ładnie posegregowałam, ponumerowałam i nawet wybrałam kilkanaście fotek które jutro mam zamiar wydrukować i uzupełnić album (chcę wszystkie albumy wywieść do Pl, tutaj i tak każdy widział te zdjęcia a mi tylko miejsce zawala, ja sama do fotek nie lubię jakoś wracać :eek:)

nie ma to jak ODPOWIEDNIA motywacja...szkoda tylko że na dzień przed wylotem :laugh2::laugh2: ale lepiej późno niż wcale :cool2:

confi jak zobaczyłam buciki które kupiłaś to wymiękłam - bo dziś bardzo podobne kupiłam dla kuzynki, dół buta identyka, troszkę inna jest tylko cholewka (u góry)..hmm a kuzynka mówiła że w Pl takie drogie :eek::eek: hihi pewnie chciała bym jej stąd przywiozła :-p

rety ...a wogóle to uwielbiam normalnie jak przed każdą wizytą w Pl dostaje karteczki z zamówieniami - ta chce to, ta chce tamto:cool2::cool2: i żeby łatwo mi nie było to najpierw muszę iść do sklepu porobić fotki, wysłać im @, a dopiero potem po akceptacji lecieć drugi raz do sklepu i kupić :cool2::cool2:
a najbardziej kocham jak jeszcze coś im się przypomni na 2 dni przed wylotem.... i ze słodkim "ale masz jeszcze miejsce w bagażu?":sorry: o boszzze - oby do wtorku :tak::-D

cholercia.... a ja siedze i czekam na męża, miał być z pracy po 23 a jego wciąż nie ma, i właśnie przed chwilą zajarzyłam że po pracy mieli iść do jakiegoś klubu na xmas party :eek::eek: a ja jak głupia za nim czekałam...ech ta moja pamięć :-(:-(
chyba lecytyny potrzebuje :sorry:

Dzień Dobry nie bylo mnie od piątku bo oczywiście nie miałam neta :crazy:
Masakra mam do nadrobienia jestem w pracy więc zajmie mi to pewnie pół dnia przy przerwach na prace :-D
Confi buty już widziałam bardzo ładne
Chciałam jeszcze złożyć życzenie Amelce i Alicji i mamusi Jolu wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i pociechy z dzieci
No i tez najlepsze życzenia dla Małgosi i bohaciefki zdrówka i szczeście dumy i naj naj naj:-)
Miłego Dnia majóweczki

reklama
Hej dziewczynki. Jakoś nie miaIam weny wrócic na spotkanie AA aIe podczytywaIam i jestem na bieżąco.:tak:

PauIa ,buty zajebiste tyIko mi by chyba nóg zbrakIo zeby je zaIozyc.:szok:Podejrzewa,że o iIe tam gdzie mieszkasz nie wywoIają skandaIu to u nas w kraju każdy je skomentuje. Stwierdzam,że nie będzie osoby która się za Toba nie odwróci.:-)
Confi,Twoje butki też fajne. Moja siostra kupiIa sobie podobne. W sumie takie same tyIko góra choIewki inna. Mówi,ze takich wygodnych butów nie miaIa.:tak:

Barmanko, u nas jest tak samo . Braciszek jak ma przyjechac to wszystkim cos jest potrzebne.Oczywiście pózniej okazuje sie to prezentem dIa zamawiającego bo bratu wstyd brac pieniadze. Zawsze mu tIumacze,zeby nic nie kupowaI bo zamawiający tanim kosztem chca miec to na co ich nie stac.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i jeszcze ta nieszczęsna bujawka- niestety nie miaIam mozIiwości sprawdzenia jej.:-(Ostatnio nie bywamy u mamy bo ona do nas ostatnio przyjezdza .

Moniqsan, czy ty czasem nie spotykasz się z Agoraną z cukrzycówek? Nie wiem dIaczego aIe przyszIo mi do gIowy ,że znacie sie prywatnie. :eek:

U mnie dzisiaj ambitne pIany a mianowicie porzadki swiąteczne.Jeszcze nie zaczeIam a już mam Ienia.Ciekawa jestem iIe dni mi zajmie sprzątanie.Jestem sama więc musze się jeszce zając dzieciakami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry