Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no dobra...
to chyba mogę już zgasić światło;-)
DOBRANOC Wszystkim:-):-):-)

(również forumowym)
(M właśnie stwierdził że idzie po kolejne 2 piwka
... ehhh ... rodzice ...)
Ja też lubię płaskie (ze względu na wygodę), ale te, mimo że mają obcas nie wyglądają na niewygodne. Moim zdaniem będzie Ci w nich dobrze 

zrobiłam w końcu porządki z fotkami Marcelka (obiecałam rodzince że zgram im wszystkie fotki), baaa mało tego - zrobiłam nawet porządek ze zdięciami ślubnymi 
zaznacze że wesele było 1,5 roku temu, a ja do tej pory znajdowałam tysiąc wymówek by tylko się nie wziąśc za fotki 
a teraz ładnie posegregowałam, ponumerowałam i nawet wybrałam kilkanaście fotek które jutro mam zamiar wydrukować i uzupełnić album (chcę wszystkie albumy wywieść do Pl, tutaj i tak każdy widział te zdjęcia a mi tylko miejsce zawala, ja sama do fotek nie lubię jakoś wracać
)
ale lepiej późno niż wcale 

hihi pewnie chciała bym jej stąd przywiozła 

i żeby łatwo mi nie było to najpierw muszę iść do sklepu porobić fotki, wysłać im @, a dopiero potem po akceptacji lecieć drugi raz do sklepu i kupić 

o boszzze - oby do wtorku 

a ja jak głupia za nim czekałam...ech ta moja pamięć :-

Podejrzewa,że o iIe tam gdzie mieszkasz nie wywoIają skandaIu to u nas w kraju każdy je skomentuje. Stwierdzam,że nie będzie osoby która się za Toba nie odwróci.:-)