reklama

Mamy majowe 2009

monika, tą bujawką się nie stresuj ;-) już i tak czeka na nas w domku w Pl, więc niebawem ją przetestuje :tak:
a mnie w tym roku ominie sprzątanie na święta juuupiii :-D:-D
ale za to będę miała więcej gotowania, szykowania potraw :shocked2: (bo na wigilii jesteśmy w domku u mojej cioci, gdzie jest też i babcia, ni i przydałoby się pomóc troszkę - bo tak "na krzysia" nie wypada:sorry:). w sumie to sama nie wiem co gorsze - sprzątanie świąteczne czy gotowanie:eek::eek:
mówisz że te buty takie wygodne są? :blink::blink: mogłaś nie pisać :-p teraz będę się cały dzień zastanawiać czy sobie ich nie kupić:szok::cool2: niedobra babo ty:sorry:

reklama
monisia - dziekuje kochana bardzo slicznie...z pewnoscia w PL bedzie szal na wioske...hihihi tak mowi moj Dani....powodzenia w sprzataniu kochana tylko sie nie przemeczaj...

batrmanko - u nas odwrotnie ja sprzatam a M cos ugotuje..

kobitki ale u nas zimnica bryyyyy
oj nie ruszam sie z domku... wieczorkiem do was zobacze,,,,

namówiłam dziś męża na wyjście na zakupy- że niby świąteczne. Dziś przyszły struny do gitary dla niego, to jeszcze musze je gdzieś ukryć i tajniacko zapakować... he he... kurcze, od przyszłego tyg temp juz poniżej 10C, to albo teraz albo wogóle...

monika, tą bujawką się nie stresuj ;-) już i tak czeka na nas w domku w Pl, więc niebawem ją przetestuje :tak:
a mnie w tym roku ominie sprzątanie na święta juuupiii :-D:-D
ale za to będę miała więcej gotowania, szykowania potraw :shocked2: (bo na wigilii jesteśmy w domku u mojej cioci, gdzie jest też i babcia, ni i przydałoby się pomóc troszkę - bo tak "na krzysia" nie wypada:sorry:). w sumie to sama nie wiem co gorsze - sprzątanie świąteczne czy gotowanie:eek::eek:
mówisz że te buty takie wygodne są? :blink::blink: mogłaś nie pisać :-p teraz będę się cały dzień zastanawiać czy sobie ich nie kupić:szok::cool2: niedobra babo ty:sorry:
No wIasnie stresowaIam się bujawką bo obiecaIam ,ze sprawdze i napisze. Wczoraj miaIam jechać na obiad do mamy i nie pojechaIam bo oni przyjechaIi do nas.
MysIe,ze z tej radości ,ze jestes w domku to ugotowaIabys sama wszystkie potrawy i jeszcze bys byIa szczęsIwa.
Butki sobie kup, niech widzą,ze masz cos extra. ZIosIiwe to troche aIe wszystkie odwaIamy sie w najIepsze Iachy jak gdzię jedziemy.

monisia - dziekuje kochana bardzo slicznie...z pewnoscia w PL bedzie szal na wioske...hihihi tak mowi moj Dani....powodzenia w sprzataniu kochana tylko sie nie przemeczaj...

batrmanko - u nas odwrotnie ja sprzatam a M cos ugotuje..

kobitki ale u nas zimnica bryyyyy
oj nie ruszam sie z domku... wieczorkiem do was zobacze,,,,
PauIa, u nas sie mówi ''szał pał''. Faceci wszyscy Twoi.Baby będą gadac aIe u nas to norma.
U nas padał w nocy snieg i na dworku biaIutko.

namówiłam dziś męża na wyjście na zakupy- że niby świąteczne. Dziś przyszły struny do gitary dla niego, to jeszcze musze je gdzieś ukryć i tajniacko zapakować... he he... kurcze, od przyszłego tyg temp juz poniżej 10C, to albo teraz albo wogóle...
Kurcze a ja daIej nie mam prezentu dIa męża.MysIe nad czyms orginaInym aIe nie bardzo mam pomysł co to moze byc. Nie cierpie prezentów typu sweterek ,skarpetki itp

Kurcze a ja daIej nie mam prezentu dIa męża.MysIe nad czyms orginaInym aIe nie bardzo mam pomysł co to moze byc. Nie cierpie prezentów typu sweterek ,skarpetki itp

my z siostrami co roku kupujemy sobie najpaskudniejsze i najbardziej kolorowe skarpety z tych włochatych... własnie po to, żeby inni nam nie kupowali...

nie pamietam, czy w Kukartce nie widziałam zestawu dla aktywnych ojców... zestaw 5 pacynek ze spiewnikiem, może coś takiego?

helllooo:happy::happy::happy:

witam się totalnie niewyspana...i chyba jeszcze nieprzytomna...:-(:-(:-(
Moje dziecko po wieczornej kąpieli wybudzalo sie co 15 minut... Przed 1:00 usnęła ładniutko z Tatusiem, po to aby o 2:30 wybudzić się i pobawić z mamą:wściekła/y:..
o 3:00 przebrałam jej pampersa, po to aby o 3:30 znowu to zrobić - bo moje dziecko stwierdziło, że pociśnie bobka...
nie no jakoś po 4 :00 usnęłyśmy...
Problem w tym, że to już któraś nocka z kolei, że Jagoda pozwala mi zasnąć nad ranem...A sama jeszcze ŚPI:crazy:

helllooo:happy::happy::happy:

witam się totalnie niewyspana...i chyba jeszcze nieprzytomna...:-(:-(:-(
Moje dziecko po wieczornej kąpieli wybudzalo sie co 15 minut... Przed 1:00 usnęła ładniutko z Tatusiem, po to aby o 2:30 wybudzić się i pobawić z mamą:wściekła/y:..
o 3:00 przebrałam jej pampersa, po to aby o 3:30 znowu to zrobić - bo moje dziecko stwierdziło, że pociśnie bobka...
nie no jakoś po 4 :00 usnęłyśmy...
Problem w tym, że to już któraś nocka z kolei, że Jagoda pozwala mi zasnąć nad ranem...A sama jeszcze ŚPI:crazy:

a ja po raz pierwszy od nie wiem kiedy czuje się wyspana, Iza poszła spać ok.21, żeby wstać przed 24, ale dostała mleko i poszła spać do 7 rano, śniadanko i spała z rodzicami do 9:40...

my z siostrami co roku kupujemy sobie najpaskudniejsze i najbardziej kolorowe skarpety z tych włochatych... własnie po to, żeby inni nam nie kupowali...

nie pamietam, czy w Kukartce nie widziałam zestawu dla aktywnych ojców... zestaw 5 pacynek ze spiewnikiem, może coś takiego?
Dobry pomysł z tymi skarpetami. Zasmiałam sie jak pomysIałam jak wygIadacie w tych skarpetach.
Co to ta KUKARTKA? M dostałby by oczu jak zaba jak by zobaczył cos takiego. Powiem,ze chetnie zobacze jego minę.

reklama
a ja mam prezent dla mamy ... tez jest to taki dość pospolity i nietypowy, ale bedzie sie z niego mega cieszyła - kupie jej 2-3 blachy do ciasta:sorry::-D!!! Przy okazji sama musze sobie kupić tortownicę (bo wiecznie pożyczam od mamy)

moj tato ma za to w standarcie obdarowywanie wszystkich kapciami - zawsze fajne i porządne, wiec pol biedy... Moj M nawet juz "polknął bakcyla" i czeka na nie z utęsknieniem, hahaha (ma rozmiar 48, wiec... tato manie lada zadanie):-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry