reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kobietki...jesteeeem.....!!!!
Dziekuje ze o mnie pamietacie....jestescie ( nawet nie wyobrazacie sobie jak ) kooooochane....:tak::tak::tak::tak:

Nie odzywalam sie bo nie dalam rady...poprostu u mnie w domu jest no wprost mowiac nie zaciekawie....dziewczyny nadal daja mi tak w kosc ....w dzien jest to Ameli..normalnie taka przylepa sie zrobila ze masakra...chodzi nawet ze mna do kibla i to siedzi u mnie na kolanach....:no::no::szok::szok::szok:.....no i caly czas sie przytula....natomiast Ala zrobila sie od wczoraj tak wesola ze no az sie serducho raduje... siedzi sobie , caly czos tam gada( normalnie od dwoch dni nadaje jak maly radar...caly czas tylko daaadaaa daaaaa, baaa baaaa ....) przy tym sie buja i smieje a jak sie jej poda raczke to stoi i wtedy tak smiesznie prycha....no oczywiscie z radosci....
no ale niestety wieczory i nocki to koszmar....w nocy sie caly czas budz...a zasypiaja okolo 2giej.....tzn. zasypiaja normalnie tak jak kiedys o 19stej ale co chwilke sie budza z placzem no i budza sie na wzajem a potem to juz oczywiscie obie sa wyspane....a uwierzcie mi rece juz mi opadaj.....:-(:-(:-(
Przemek jak wczoraj wrocil z pracy to tak sie mu splakalm bo to jest troszke za duzo jak dla mnie......
Poz moim diablatkami staralam sie ogarnac moje pobojowisko w domku...pranko, sprzatanie, zakupki przedswiateczne.....dobrze ze P ma dzis i jutro wolne to troszke jest lzej....no ale po tem ...ach szkoda gadac....Anglicy nie spedzaja swiat w domu a co za tym idzie hotele i restauracje pracuja i pracuja.....:-(
Ciesze sie tylko bo Wigilie wieczor bedzie w domku....no i Nowy rok tez....:tak::tak:

Szukalismy tez dzis jakis ozdob na choinke no i wogole zakupki zrobilismy bo duzo niby robic nie bede ale rybke po grecku, bigosik...( ja taki robie co sie gotuje 3 dni...pychotka ), szyneczke bedziemy piec, jakies kotleciki, salatke, no i jak zwykle keks ......:tak:

a no i bylismy dzis na wazeniu...dziewczyny w ciagu dwoch tygodni "przytyly "po ponad 220gram .....tak ze Alicja wazy juz ponad 8 kilo.....ciesze sie bo lekarz mowi ze jak na bliznaki maj bardzo ladna wage....:tak:

Wlasnie piszac dostalam dwa eski.....pierwszy to od Pauli....:tak:(dziekuje kochana) a drugi ....czyzby od Marzenki.....:tak:

A no i m&m's...dzis do mnie pisala tez ze sie martwi.......oj co ja bym bez was zrobila......:tak::tak::tak:

Zaraz Was poczytam troszke....no i chcialam baaaaardzo podziekowac za wszystkie zyczonka i piekne torciki dla moich blizniacze i dla nas.....:tak::tak::tak::tak:...wielki buziak....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry