Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasia, Aga mogę Wam postawić po soku marchewkowym - jedna cycokarmi, druga na diecie :-)

.
..same wiecie co wtedy czuje.....choc nie wiem..bo ja to czasami bym udusila swoje wlasne dzieci....:-Aga.k.m, m&m's....jestem z Wami....nie wiem czy jest jaks rada na nie....
A wiecie co ..jak codziennie czytam posta Marzenki....ktorego pisza tak o 20stej ze Nataszka juz wykapana, nakarniona i spi.....
..same wiecie co wtedy czuje.....choc nie wiem..bo ja to czasami bym udusila swoje wlasne dzieci....:-
-
-(....a Wy mi tu piszecie ze ja Matka Polka......oj nie zasluguje na to miano....:-
-(

kasia, Aga mogę Wam postawić po soku marchewkowym - jedna cycokarmi, druga na diecie :-)

to ci się udałomoniqsan ja wrzucam Gabę do kojca tylko wtedy, gdy muszę wyjść z pokoju, jak tylko jestem Gaba ma całą podłogę dla siebie :-) Ale dziękuję za troskę :-) Nie odpowiedziałaś czy dałaś Liliance serka z łososiem :-)

;-)
A wiecie co ..jak codziennie czytam posta Marzenki....ktorego pisza tak o 20stej ze Nataszka juz wykapana, nakarniona i spi.....
..same wiecie co wtedy czuje.....choc nie wiem..bo ja to czasami bym udusila swoje wlasne dzieci....:-
-
-(....a Wy mi tu piszecie ze ja Matka Polka......oj nie zasluguje na to miano....:-
-(

Ty nie tylko Matka Polka jesteś ale nasza bohaterka!!!No dziewuchy Wy jedne....wlasnie sie zryczalam....cofnelam sie pare postow po tym ja napisalam mojego i zobaczylam co piszecie.....
Nie moge nawet tego wyrazic ja bardzo mi jest lzej z Wami....bez was ...oj chyba bym sie znowu zalmal...choc wczoraj juz znow tableteczki poszly w ruch....
Aga.k.m, m&m's....jestem z Wami....nie wiem czy jest jaks rada na nie....
-
-(