reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No dziewuchy Wy jedne....wlasnie sie zryczalam....cofnelam sie pare postow po tym ja napisalam mojego i zobaczylam co piszecie.....
Nie moge nawet tego wyrazic ja bardzo mi jest lzej z Wami....bez was ...oj chyba bym sie znowu zalmal...choc wczoraj juz znow tableteczki poszly w ruch....

Aga.k.m, m&m's....jestem z Wami....nie wiem czy jest jaks rada na nie....:no::no::no:

A wiecie co ..jak codziennie czytam posta Marzenki....ktorego pisza tak o 20stej ze Nataszka juz wykapana, nakarniona i spi....:shocked2::shocked2:.:shocked2:..same wiecie co wtedy czuje.....choc nie wiem..bo ja to czasami bym udusila swoje wlasne dzieci....:-(:-(:-(....a Wy mi tu piszecie ze ja Matka Polka......oj nie zasluguje na to miano....:-(:-(

Aga.k.m, m&m's....jestem z Wami....nie wiem czy jest jaks rada na nie....:no::no::no:

A wiecie co ..jak codziennie czytam posta Marzenki....ktorego pisza tak o 20stej ze Nataszka juz wykapana, nakarniona i spi....:shocked2::shocked2:.:shocked2:..same wiecie co wtedy czuje.....choc nie wiem..bo ja to czasami bym udusila swoje wlasne dzieci....:-(:-(:-(....a Wy mi tu piszecie ze ja Matka Polka......oj nie zasluguje na to miano....:-(:-(

Jolu -mam to samo odczucie... a Ty masz prawo czasami mieć bardziej dość wszystkiego:tak:

kasia, Aga mogę Wam postawić po soku marchewkowym - jedna cycokarmi, druga na diecie :-)
:-D:-D:-D to ci się udało
Joluś jesteśmy z tobą myślami wierzę naprawdę że ci jest ciężko, a tak cię cieszyłam za to że dziewczynki tak ładnie śpią w nocy i przynajmniej w nocy mogłaś się zregenerować i mam nadzieję że niedługo to powróci trzymaj się kochana

moniqsan ja wrzucam Gabę do kojca tylko wtedy, gdy muszę wyjść z pokoju, jak tylko jestem Gaba ma całą podłogę dla siebie :-) Ale dziękuję za troskę :-) Nie odpowiedziałaś czy dałaś Liliance serka z łososiem :-)

No tak też myślałam (że nie wsadasz Gaby na czas cały)

No tak, zapomniałam. Tak, z łososiem i na cykorii, sama wcinała całą łódeczkę :-p:-p:-p:-p;-)
Nie no, dałam jej 3 razy na czubeczku tego serka, taką ociupinkę :tak:

och ja już wczoraj o tym pisałam, o tych postach Marzenki, jak to czytam to mi siada wszytsko. :confused2:
u mnie zajon!!! i Jolu wstyd się przyznac ale mi już nerwy na Maję puściły, znaczy nie nakrzyczałam ani nic, ale już niemogę tego znieść dzień w dzień, a właściwie wieczór w wieczór to samo!!! położy się o 7-8, pośpi z godzinę i wstaje!! a ja już nie mogę i wezmę ją na przetrzymanie, bo to nie do wytrzymanai jest!!!!, ale najpierw muszę Mikołaja na kilka dni do salonu wyprowadzić.

reklama
No dziewuchy Wy jedne....wlasnie sie zryczalam....cofnelam sie pare postow po tym ja napisalam mojego i zobaczylam co piszecie.....
Nie moge nawet tego wyrazic ja bardzo mi jest lzej z Wami....bez was ...oj chyba bym sie znowu zalmal...choc wczoraj juz znow tableteczki poszly w ruch....

Ty nie tylko Matka Polka jesteś ale nasza bohaterka!!!
Trzymaj się cieplutko i pamietaj, ze za kilka miesiecy będziemy wspominać nieprzespane noce i to,ze nasze maluchy biegały do samego świtu.
Kiedyś im wspomnimy jak nie chciały spać,zwłaszcza wtedy gdy nie będą chciały wstawać rankiem do szkoły:laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry