m&m's
Entuzjast(k)a
haha -u mnie podobnie z tymi pracami ręcznymi...
ale dzisiaj o dziwo (jak Jaga usnęła) zrobiłam porządek na sobie![]()
osz ty w mordę to mnie zmobilizowalaś:-):-):-), to ja też muszę coś z tym zrobić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha -u mnie podobnie z tymi pracami ręcznymi...
ale dzisiaj o dziwo (jak Jaga usnęła) zrobiłam porządek na sobie![]()
osz ty w mordę to mnie zmobilizowalaś:-):-):-), to ja też muszę coś z tym zrobić.
Jolu -mam to samo odczucie... a Ty masz prawo czasami mieć bardziej dość wszystkiego![]()

to ci się udało
Joluś jesteśmy z tobą myślami wierzę naprawdę że ci jest ciężko, a tak cię cieszyłam za to że dziewczynki tak ładnie śpią w nocy i przynajmniej w nocy mogłaś się zregenerować i mam nadzieję że niedługo to powróci trzymaj się kochana

och ja już wczoraj o tym pisałam, o tych postach Marzenki, jak to czytam to mi siada wszytsko.
u mnie zajon!!! i Jolu wstyd się przyznac ale mi już nerwy na Maję puściły, znaczy nie nakrzyczałam ani nic, ale już niemogę tego znieść dzień w dzień, a właściwie wieczór w wieczór to samo!!! położy się o 7-8, pośpi z godzinę i wstaje!! a ja już nie mogę i wezmę ją na przetrzymanie, bo to nie do wytrzymanai jest!!!!, ale najpierw muszę Mikołaja na kilka dni do salonu wyprowadzić.
;-)....Ty nie tylko Matka Polka jesteś ale nasza bohaterka!!!
Trzymaj się cieplutko i pamietaj, ze za kilka miesiecy będziemy wspominać nieprzespane noce i to,ze nasze maluchy biegały do samego świtu.
Kiedyś im wspomnimy jak nie chciały spać,zwłaszcza wtedy gdy nie będą chciały wstawać rankiem do szkoły![]()

...Mamo matysia....ja jak mi jest zle to zawsze o was mysle ..

..jakos wole przy swietle dziennym...;-);-)

)
Jolu
Z jednej strony dobrze że to dziewczyn dawanie popalić odciągnęło Cię od BB, ale z drugiej strony lepiej żeby Twoim siostrom AA już to przeszło
No ale najważniejsze że wszystko dobrze. Martwiłyśmy się jak widziałaś
Proponuję żebyś ładowała akumulatorki póki P jest w domku. Zrób coś dla siebie...
Ja od kilku dni nie mogę się zebrać na solarium, jakoś zawsze jak mam wyjść to za chwilę coś wypada. Już nawet M mnie wygania (ale on ma swój cel -chce sobie posłuchać płyty Knopflera w spokoju, sam na sam z mistrzem)
Nie widzę zdjęć bujaczków![]()

)
A tak, teraz widzę
Te bujaczki są śliczne, takie słodkie :-)
I fajnie że wzięłaś dwa różne dla dziewczynek
Jolu, ty w mojej pamięci chyba do końca życia pozostaniesz jako supr bohaterka, najlepsza mama dwójki AA
A rybę w porach z pomidorami robie tak (bardzo prosto)
Pory (całe, razem z zielonym) kroję na paski (0,7-1 cm), wrzucam na rozgrzane masło z oliwą, podduszam, za chwilę dodaję pomidorki wyfrylowane z pestek pokrojone w kostkę, znów duszę (do miękkości). Dalej robisz jak chcesz, zapiekasz rybki w folii w piekarniku, podsmażasz na patelni czy dusisz, na wierch kładiesz pory i pomidorki (ja oczywiście wyciskam to tego duuuużo czosnku)
Danie palce lizać. Pory w połączeniu z pomidorkami same w sobie są pyyyyyyyszne, a jaeszze z drobrą rybką m....![]()
...to tylko ubranka takie same....

....

..no i rybke

, ja też Mai taki kupię ale za "chwilę" jeszcze trochę poczekam.

:-(

Moj niuniuś wcaIe sie nie bierze do siadania ani raczkowania:-(.

Nigdy tak po prostu leżąc na plecach się nie uniosła, ale nie wiem czy są dzieci które tak potrafią ... no, chyba że Damianek Confi, ten to pewnie wszystko by zrobił![]()

Mała pokochała kocie miski z karmą, kuwetę i wszelkie wucepikery![]()
Moniko - no to nastraszyłaś mnie tymi niesymetrycznymi faldkami... Ona w sumie ma jedną dodatkowo, której brak na drugiej nózce:--
-(