M
Marzena80
Gość
Dzień dobry!!!
U nas znowu zima na całego! Dobrze, że dziś nie muszę nigdzie iść
!

Wrócił już wcześniej i potem mi przez ramię patrzał...

Powinnaś już mój numer sobie zapisać

Wiesz Natasza też mi różnie spała... No i się wkurzyłam i stwierdziłam, że muszę ją przetrzymać i koniec! No i się udało... Też mi było ciężko jak płakała, a ja nie szłam... Ale tak się da przy jednym dziecku... Przy bliżniaczkach to było by już pewnie bardzo ciężkie. No chyba, że mielibyście możliwość położyć je spać w oddalonych pokojach... Ja Cię i tak podziwiam. Ja bym nie dała rady
!!!
Jolu, a te bujaczki są cudne. Widziałam je już na zamkniętym! Szkoda, że u nas takich nie ma:-
-
-(...
U nas znowu zima na całego! Dobrze, że dziś nie muszę nigdzie iść
!czyzby wrocił Sławek?![]()

Wrócił już wcześniej i potem mi przez ramię patrzał...Wlasnie piszac dostalam dwa eski.....pierwszy to od Pauli....(dziekuje kochana) a drugi ....czyzby od Marzenki.....
![]()

Powinnaś już mój numer sobie zapisać

To ja już tego nie będę pisałaJa to poprostu wymiekam ja juz Marzenka sie melduje..no coz sa dzieci i dzieci....;-)....
Wiesz Natasza też mi różnie spała... No i się wkurzyłam i stwierdziłam, że muszę ją przetrzymać i koniec! No i się udało... Też mi było ciężko jak płakała, a ja nie szłam... Ale tak się da przy jednym dziecku... Przy bliżniaczkach to było by już pewnie bardzo ciężkie. No chyba, że mielibyście możliwość położyć je spać w oddalonych pokojach... Ja Cię i tak podziwiam. Ja bym nie dała rady
!!!Jolu, a te bujaczki są cudne. Widziałam je już na zamkniętym! Szkoda, że u nas takich nie ma:-
;-)....
???