kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no nie wiem czy się będziesz cieszyć jak taki kinderbal będzie u ciebie w domku i kilkanaście wrzeszczących dzieci będzie ci wylewać sok na nowy dywankurcze ale fajosko...:-)

wszystko przed nami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie wiem czy się będziesz cieszyć jak taki kinderbal będzie u ciebie w domku i kilkanaście wrzeszczących dzieci będzie ci wylewać sok na nowy dywankurcze ale fajosko...:-)

Pączus z tofi czy marmoladkąno ale droga...masz koleżanki łakome na słodkie - pamiętaj... a skoro mieszkassz niedaleko WORD-u, to tymbardziejja bym paczusia łykła jak złoto..albo jakas drożdżówkę z kruszonką!!!
no to długo cię nie było nie wiem co ty tam jeszcze robiłaśno ta ma karę... przepraszam, że tak późno piszę... siku byłam i terz czytam wstecz....

bo w ciąży była pewnieAga a czemu chrześniak niedoszły???
Pączus z tofi czy marmoladką

a cóż ja miałam tam robićno to długo cię nie było nie wiem co ty tam jeszcze robiłaś![]()
???w domu nie ma mowyno nie wiem czy się będziesz cieszyć jak taki kinderbal będzie u ciebie w domku i kilkanaście wrzeszczących dzieci będzie ci wylewać sok na nowy dywan
wszystko przed nami![]()

no tak podobno ciężarnej się nie bierze...bo w ciąży była pewnie
ludzie w różne bzdury wierzą ale cóżno tak podobno ciężarnej się nie bierze...