M
Marzena80
Gość
a mamusia przdeszkolankapowiem Ci ze ta cała Antosia jest biedna...współczuję rodziców...pół biedy jak wyrośnie na normalną osobe...

mgr pedagogiki wczesnoszkolnej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mamusia przdeszkolankapowiem Ci ze ta cała Antosia jest biedna...współczuję rodziców...pół biedy jak wyrośnie na normalną osobe...

mgr pedagogiki wczesnoszkolnej

biedne dziecko...i tu sprawdza sie jedna teza..."szewc bez butów chodzi"a mamusia przdeszkolankamgr pedagogiki wczesnoszkolnej
![]()
Wiesz , myśIę,że im paIma odbiIa. Ona pierwsze dziecko w tym wieku a on mógIby byc jej dziadkiem. Z tej radochy ,że ją mają robią gIupoty.a mamusia przdeszkolankamgr pedagogiki wczesnoszkolnej
![]()
biedne dziecko...i tu sprawdza sie jedna teza..."szewc bez butów chodzi"
swoją droga...czy mamusia nie widzi ze coś jest nie tak? Taka kształcona....
Wiesz , myśIę,że im paIma odbiIa. Ona pierwsze dziecko w tym wieku a on mógIby byc jej dziadkiem. Z tej radochy ,że ją mają robią gIupoty.
A on na prawdę mógły być jej dziadkiem
dla niej też nieco późno...Mój tata ma 54 lata i ma wnuczkę...boziu to gdzie ona tego magistra kupiła...Lidzi się tak podoba jak się do dziecka tak mówiA on na prawdę mógły być jej dziadkiem
dla niej też nieco późno...Mój tata ma 54 lata i ma wnuczkę...

hahahaha dobre...na razie nie ma nic ciekawego...ale możesz wejść sobie na jej bloga...adres ma bodajże w sygnaturze...tam też jest dość wesołoWrzućcie coś fajnego o pannie I bo spodobaIy mi sie jej perypetie![]()
ja raz próbowalam...Wrzućcie coś fajnego o pannie I bo spodobaIy mi sie jej perypetie![]()