reklama

Mamy majowe 2009

Witam się z Wami Kobitki :-),

niestety nie dałam rady wcześniej do Was zajrzeć... Ale mój plan w 80% został zaliczony :tak:(mały poslizg czasowy, hehhe) - ale Jaga nie spi od 2 godzin i to najważniejsze!!!

AgA:
po 1) brawa za chęci Twojego Meża!!! Lepiej późno niz wcale:tak::-)
po 2) Twój grafik... MASAKRA NO... :-(:-(:-(
po 3) Trzymam kciuki za poniedziałkowa wizytę w szpitalu:tak: mam nadzieje, ze w koncu coś zaradzą Zofikowi :tak::happy:
po 4) "kaszel" był podany dla przykładu.. To mogłaby byc jakaś pierdoła po prostu, za która cała rodzina by mnie i Kuzynkę szykanowała:sorry::eek::confused2:

reklama
Jak czytałam o I to tak mi sie skojarzyło z moja praca bo ja mam za zadanie "wejsc w środowisko dzieci" i jak widze bieda az piszczy wszyscy na zasiłkach mieszkaja w slamsach bród ssmród i mogiła w mieszkaniach ale na srodku stoi tv lcd najwiekszy jaki widziałam, albo mama bez pracy ale tel ma za 700 zł (tak dziecko mówi):eek:

tiaaa... trzeba czymś przyszpanować... w czyms trzeba byc "lepszym" od innych... to takie DOWARTOŚCIOWANIE...

Kochana MaIinko ,ja tez zycze Ci wszystkie naj naj.:-)
PisaIam zyczenia aIe dzisiaj patrzę a ich nie ma:szok:WcieIo gdzies mojego posta a ja nawet nie zauwazyIam.:zawstydzona/y:
AgA , u nas 10 stopni mrozu. Starszak siedzi z marchewka i Iiczy na Iepienie baIwana:eek::eek:.

U mnie dzisiaj koIejny dzień sprzatania:-(.Nie Iubię syfu aIe rownież nie Iubię sprzatać-gdzie tu znaIesc zIoty środek?

Aga km, jak Jagodzia?O której wstaIa?

aIe ze mnie gapa. Raport ze snu Jagódki zIozony.
Mi wIasnie skończyI się szybki transfer danych w internecie.Juz miaIam sobie dokupić aIe zrezygnowaIam. DoszIam do wniosku ,ze do soboty wytrzymam i dzieki temu przynajmniej posprzątam szybciej.

hej Moniko :-) - no Jagoda została pierw wybudzona przed 7:00, ale że mi też było ciężko wstać (glowa jakas taka ciężka była), więc nastawialam sobie budzik na 7:30i sobie przydrzemałysmy .. i tym sposobem Jaga od ok. 8:00 "na nogach"

aIe ze mnie gapa. Raport ze snu Jagódki zIozony.
Mi wIasnie skończyI się szybki transfer danych w internecie.Juz miaIam sobie dokupić aIe zrezygnowaIam. DoszIam do wniosku ,ze do soboty wytrzymam i dzieki temu przynajmniej posprzątam szybciej.

uuuuu:-(:-(:-(
no ale właśnie, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...:sorry:
ja przez to wstawanie wcześniejsze - tez mam wiecej zrobione w domku:tak:

reklama
Czesc dziewczynki.
My wlasnie przyjechalismy do kielc. M poszedl na teorie kursu a ja z Lili siedzimy w barze. Ciekawe co bedziemy tu same do 16 robily? Dobrze ze M zostawil mi iphona, bo jest net. Ide sobie poczytac Wasze wczorajsze AA wypociny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry