reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witaj Kasienko.:tak:
Ja spadam do sprzatania. Musze się wyrobic do soboty a przy dwojce dzieci i bez pomocy przy ich opiece to troche trudne:-(:wściekła/y:.W zwiazku z tym,ze M ma woIna tyIko sobote to chcemy ubrac choinke .
Jutro mam szczepienie i ciekawa jestem czy czasmi nie odwoIają ze wzgIedu na grypę:crazy:

Witaj Kasienko.:tak:
Ja spadam do sprzatania. Musze się wyrobic do soboty a przy dwojce dzieci i bez pomocy przy ich opiece to troche trudne:-(:wściekła/y:.W zwiazku z tym,ze M ma woIna tyIko sobote to chcemy ubrac choinke .
Jutro mam szczepienie i ciekawa jestem czy czasmi nie odwoIają ze wzgIedu na grypę:crazy:
my świąt nie spędzamy w domu to aż tak bardzo nie sprzątam a wiem że przy dzieciach bez pomocy to nie lada sztuka :-(

Dzień dobry:-)
Miałam już d:-)iś nie zagladać, bo zaraz jedziemy do rodziców, ale Szymonek zanął ( pewnie na 30 min.), więc chociaż się z Wami przywitam:happy:.

MALINKO - wszystkiego najlepszego!:-)

AgA,
grafik nie do pozazdroszczenia:no:.
Nie martw się, na pewno Twój M. poradzi sobie - jak juz się każdy znajduje w sytuacji "bez wyjścia" to zawsze sobie radzi:tak: - będzie musiał:happy:.

Aga km,
my tez dzis wczesniej się obudziliśmy( juz od 7 mały marudził, ale do 8 sobie leżeliśmy:laugh2:).

Moniqsan,
dobrze, że masz tego ipoda:tak:. Bo ile można robić zakupy:laugh2:.

witaj Moniq - no wiesz... "wypociny"??? Pięknie... :-D:-D:-D

Monika - a ja chyba juz dzisiaj bede miała choinkę -chciałam taką malusią w doniczce..
ale chyba jednak będzie cieta i 1m:confused2::confused2::confused2:
a tak - moja mama powolutku przygotowuje Święta (pierogi już są, ryba też (w zamrażarce), a dzisiaj robi krokiety), ja bede robiła barszczyk czerwony i rybę po grecku, no i robie też śledzie na jakies trzy sposoby:happy:

No wlasnie nie moge uzywac emotkow bo tu sie jakos dziwnie pisze, wiec ciezko wyrazic co sie ma na mysli.
A wlasnie Kasiu, wczoraj jak jadlam o 24 pierniczki w czekoladzie to myslalam o Tobie :-)
że niby co dietka, a ja już spałam słodko ale fajnie że ktoś o mnie myśli, ale wczoraj na wieczór 2 browarki poszły to na dietkę raczej niedobre:sorry: ale już się poprawiam:tak:

Moniqsan, wybijaj sie do Roxy. Chyba sie nie myIę,ze mieszka w KieIcach?
Aga , Kasia nas tez nie ma w swieta w domu.Moja mama zawsze gotuje wszystko sama ,nie chce zeby jej pomagac.Mimo,ze nas nie ma to posprzatam bo będzie mi przyjemnie wrocic do czystego domku. W sumie to dawno powinnam posprzatac bo ostatni tyIko rynek posprzątany. W szafkach masakra.
Monigsan ,co do Twojego posta dotyczącego gasienicy na biegunach i przemadrzaIości. Już otwieraIam aIIegro żeby ja poszukac aIe pomyśIaIam,że jak jesteś na forum to już ją znaIazIas. Nie myIiIam się. Wniosek krótki -jestesmy siebie warte:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry