reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu ja też Iubie miec posprzątane aIe czasmi jest to niereaIne.
Roxy, nie wiem dIaczego pomyśIaIam o KieIcach. Moj m wczoraj pojechaI do Katowic. Jest u was co drugi dzień.
Patrze wIasnie do Iodowki a tam zubr za rogu na mnie zerka. MysIę sobie ,przygarne go bedzie mi sie Iepiej sprzataIo. OficjaInie otwieram kIub AA.
A gdzie Marzenka?

reklama
Kasiu ja też Iubie miec posprzątane aIe czasmi jest to niereaIne.
Roxy, nie wiem dIaczego pomyśIaIam o KieIcach. Moj m wczoraj pojechaI do Katowic. Jest u was co drugi dzień.
Patrze wIasnie do Iodowki a tam zubr za rogu na mnie zerka. MysIę sobie ,przygarne go bedzie mi sie Iepiej sprzataIo. OficjaInie otwieram kIub AA.
A gdzie Marzenka?
no o tej godzinie :shocked2: no ale jak ma ci pomóc w sprzątaniu to zdrówko :tak::laugh2:

nooo widzę,że klub AA otwiera się coraz szybciej :-D

dziewczyny ja weszłam tu po to by dostać od Was kopa w dupsko...błaaagam.Dajcie mi kopa bym wzięła się do roboty.Swięta tuż, tuż a ja daleko w polu z wszystkim :zawstydzona/y:

A ja kawke z amaretto pije:-D...zmarzłam straszliwie

Agus pediatra powiedziała usg zrobione? wszystko było ok? no to po co sie martwic bo niesymetryczne fałdki nie oznaczaja dysfunkcji i tyle
Zosia ma mała asymetrie ale Ty sie upewnij

reklama
A ja kawke z amaretto pije:-D...zmarzłam straszliwie

Agus pediatra powiedziała usg zrobione? wszystko było ok? no to po co sie martwic bo niesymetryczne fałdki nie oznaczaja dysfunkcji i tyle
Zosia ma mała asymetrie ale Ty sie upewnij

ojjj - ja tez bym sie takiej kawusi napiła :tak::tak::tak: :sorry:

Kochana - ja jutro mam to usg. Ale mam jakieś takie obawy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry