• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu ja też Iubie miec posprzątane aIe czasmi jest to niereaIne.
Roxy, nie wiem dIaczego pomyśIaIam o KieIcach. Moj m wczoraj pojechaI do Katowic. Jest u was co drugi dzień.
Patrze wIasnie do Iodowki a tam zubr za rogu na mnie zerka. MysIę sobie ,przygarne go bedzie mi sie Iepiej sprzataIo. OficjaInie otwieram kIub AA.
A gdzie Marzenka?

reklama
Kasiu ja też Iubie miec posprzątane aIe czasmi jest to niereaIne.
Roxy, nie wiem dIaczego pomyśIaIam o KieIcach. Moj m wczoraj pojechaI do Katowic. Jest u was co drugi dzień.
Patrze wIasnie do Iodowki a tam zubr za rogu na mnie zerka. MysIę sobie ,przygarne go bedzie mi sie Iepiej sprzataIo. OficjaInie otwieram kIub AA.
A gdzie Marzenka?
no o tej godzinie :shocked2: no ale jak ma ci pomóc w sprzątaniu to zdrówko :tak::laugh2:

nooo widzę,że klub AA otwiera się coraz szybciej :-D

dziewczyny ja weszłam tu po to by dostać od Was kopa w dupsko...błaaagam.Dajcie mi kopa bym wzięła się do roboty.Swięta tuż, tuż a ja daleko w polu z wszystkim :zawstydzona/y:

A ja kawke z amaretto pije:-D...zmarzłam straszliwie

Agus pediatra powiedziała usg zrobione? wszystko było ok? no to po co sie martwic bo niesymetryczne fałdki nie oznaczaja dysfunkcji i tyle
Zosia ma mała asymetrie ale Ty sie upewnij

reklama
A ja kawke z amaretto pije:-D...zmarzłam straszliwie

Agus pediatra powiedziała usg zrobione? wszystko było ok? no to po co sie martwic bo niesymetryczne fałdki nie oznaczaja dysfunkcji i tyle
Zosia ma mała asymetrie ale Ty sie upewnij

ojjj - ja tez bym sie takiej kawusi napiła :tak::tak::tak: :sorry:

Kochana - ja jutro mam to usg. Ale mam jakieś takie obawy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry