reklama

Mamy majowe 2009

DokIadnie jest tak samo u nas.WkurzyI mnie bo miaI w piątek wczesniej wrocić z pracy.Zamiast przyjechac do domu to czekaI az mu firmowego rupiecia naprawią(czytaj samochod). Ja tyIe rzeczy do zrobienia a on siedzi na dupie w warsztacie i zadowoIony z życia.
Monia ale Sławki tak mają:wściekła/y: mój nawet jak ma weekend wolny to w sobotę musi na bazę jechać, bo zawsze znajdzie coś co trzeba w samochodzie naprawić. Tylko, że inni kierowcy mówią mechanikowi co trzeba zrobić, a Sławek musi stać i nadzorować naprawę. Zawsze twierdzi, że mu to źle zrobią:wściekła/y:

reklama
Mamstud,nie ma za co:-)

Aaaa,jeszcze chcialam napisac ze te bujaczki fajne ale dzdzownica najbardziej mi sie podoba:tak:

Ja z moim chlopem to mamy juz chyba z miesiac mega kryzys i nie bardzo wiem jak to sie skonczy:no: tez tylko praca,silownia i PS2 i szlak mnie trafia:wściekła/y:

Dobranoc Kobitki bo zaraz po kubeł mocnej kawy sięgnę.
Zrobiła bigosik i w słoiki zapakowałam wiec na święta tylko sięgnę i mam, jutro idziemy po choinkę. we wtorek ostatnie zakupy na potrawy i środa pichcenie:-). No i został mi jeszcze prezent dla M.
I jutro teściu wpadnie zajać się dziewczynkami bo ja na 2h wybywam na kawkę do kawiarni za zaprosznie koleżanki co w zeszłą sobotę brałą ślub cywilny (koleżąnka po 50-tce:-), taką grupką się trzymamy a poznałysmy sie w zaocznym studium ekonomicznym 10 lat temu!!!:-)).
dobranoc milej i spokojnej nocki....
no i super kawki jutro zycze...odpoczniesz troszke...:-)

reklama
Monia ale Sławki tak mają:wściekła/y: mój nawet jak ma weekend wolny to w sobotę musi na bazę jechać, bo zawsze znajdzie coś co trzeba w samochodzie naprawić. Tylko, że inni kierowcy mówią mechanikowi co trzeba zrobić, a Sławek musi stać i nadzorować naprawę. Zawsze twierdzi, że mu to źle zrobią:wściekła/y:
Kuzwa aIe tym razem przegiąI. Nie odezwe się do niego choćby do nowego roku.MieIismy wczoraj ubrać choinkę i nie ubraIiśmy bo nie ma komu isc po nią.Nie wiem czy taki niedomysIny czy paIi gIupa.Świeta bedą bez choinki .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry