reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Moniq....[/B]obsatwialabym miesko...u mnie brat jak byl maly to mial liszaje wlasnie po miesku drobiowym...z wiekiem przeszlo a na to paskudztwo ktore glownie mial na policzkach mial jakas masc...:eek:

No właśnie podaliśmy jej drobiowe :sorry:
Kurczę, nie spodziewałam się, ale to mi świta (świtało od wczoraj, jak M pokazał mi tę zmianę) :huh:
Odstawiam cholerę

AgA...no to super ze mezol sobie poradzil z corcia....:-):-)...powiem Ci ze na pewn o mu to bylo potrzebne, bo tak to mogl sie sprawdzic, a w jego sytuacji to nie lada wyczyn.....:-)
To duzy krok do przodu.....:tak:

:tak: tylko ze ja teraz wiem jak czuja sie niektórzy M. bo mój sie teraz wymadrza ze dziecko nakarmione spi a w domu porzadek (bo nie nabałaganił jak ja) i jakby mógł to obiad by zrobił ehhhh....i cały dzisiejszy dzien słysze ze On tak, On inaczej, jemu Zosia lepiej usneła...nosz...matka polka z niego sie zrobiła... :wściekła/y:
Ale i tak ma medal:tak:

AgA - trzymam kciuki za Zosieńkę, żeby sprawnie poszło i szybko w niepamięć a wyniki niech będą łaskawe i odpowiedź dadzą.
tikanis - motywy robią wrażenie!!!! miałaś szablon czy sama "pisałaś po ścianie"?

Dziekuje Kochana oby poszło szybko i bez bólu i stresu dla Zosi - chce jej tego zaoszczedzic

Kurka komputer mi sie zawiesil i skasowalo posta a teraz to juz 2 strony do nadrobienia:wściekła/y:

Mamstud gratuluje dyplomu:tak:
Mamatysia ach te chlopy:no: na pewno da sie drzewko uratowac i bedzie piekne:tak:
Moja mała ma taki liszaj maly kolo usteczek ale obstawiam ze to od sliny:sorry:

no i dalej nie wiem co pisalyscie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry