paula7
Majowe mamy'09
no bo u nas starszak mial alergie pokarmowa i do tej pory...a moja malinka zaczela tak samo normalnie a teraz podobne plamy co u niego....szok az sie boje 2 alergikow to jest meczaceWypIuj te sIowa!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no bo u nas starszak mial alergie pokarmowa i do tej pory...a moja malinka zaczela tak samo normalnie a teraz podobne plamy co u niego....szok az sie boje 2 alergikow to jest meczaceWypIuj te sIowa!!!!

no mnie też rzadko ktoś odpowiada... ale dziś miałam chęć usłyszeć Wasz "dobry wieczór" :-)
D O B R Y W I E C Z Ó R
Ale nie przejmuj się, nie zauważyłam żeby mnie ktoś "dzień dobry" odpowiadał![]()
Mam. Nie odzywam się do niego bo mnie wnerwiI.monika a Ty nie masz chłopa w domu czasem?
Moniq....[/B]obsatwialabym miesko...u mnie brat jak byl maly to mial liszaje wlasnie po miesku drobiowym...z wiekiem przeszlo a na to paskudztwo ktore glownie mial na policzkach mial jakas masc...![]()

a co się stało?? Mnie mój rzadko denerwuje ale jak już to się stanie to strraszne rzeczy się dzieją...Mam. Nie odzywam się do niego bo mnie wnerwiI.
AgA...no to super ze mezol sobie poradzil z corcia....:-):-)...powiem Ci ze na pewn o mu to bylo potrzebne, bo tak to mogl sie sprawdzic, a w jego sytuacji to nie lada wyczyn.....:-)
To duzy krok do przodu.....![]()
tylko ze ja teraz wiem jak czuja sie niektórzy M. bo mój sie teraz wymadrza ze dziecko nakarmione spi a w domu porzadek (bo nie nabałaganił jak ja) i jakby mógł to obiad by zrobił ehhhh....i cały dzisiejszy dzien słysze ze On tak, On inaczej, jemu Zosia lepiej usneła...nosz...matka polka z niego sie zrobiła... 

AgA - trzymam kciuki za Zosieńkę, żeby sprawnie poszło i szybko w niepamięć a wyniki niech będą łaskawe i odpowiedź dadzą.
tikanis - motywy robią wrażenie!!!! miałaś szablon czy sama "pisałaś po ścianie"?
Mam. Nie odzywam się do niego bo mnie wnerwiI.

ja ze swojim mialam spinke chyba w srode

a co sie stanelo??????a co się stało?? Mnie mój rzadko denerwuje ale jak już to się stanie to strraszne rzeczy się dzieją...
to tak jak u nas czasem wszystko leci
a pozniej cisza:-)

na pewno da sie drzewko uratowac i bedzie piekne