reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a co się stało?? Mnie mój rzadko denerwuje ale jak już to się stanie to strraszne rzeczy się dzieją...

!
DokIadnie jest tak samo u nas.WkurzyI mnie bo miaI w piątek wczesniej wrocić z pracy.Zamiast przyjechac do domu to czekaI az mu firmowego rupiecia naprawią(czytaj samochod). Ja tyIe rzeczy do zrobienia a on siedzi na dupie w warsztacie i zadowoIony z życia.

[/COLOR]
Nie no naprawde..ja to myslalam ze Wy to jakies salony macie i jaks duza jadalnie....:tak:
No bo jak wstawialas fotki Lili to tylko mata na srodku a w okolo jeszcze tyyyyle parkietu......:-):-)

ha ha ha :-D ( chyba powinnam płakać zamiast się śmiać)
Nie no naprawdę.
Zresztą. Wyobraź sobie: 42 metry (salon+łazienka+sypialnia+korytarz)
A salony to mieć będziemy :sorry::sorry::sorry: jak wybudujemy wreszcie nasz dom (dalej bujamy się z urzędami)

Załączniki

• view1_l_orig.jpg
    view1_l_orig.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 39
  • rzut0_l_orig.jpg
    rzut0_l_orig.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 42
DokIadnie jest tak samo u nas.WkurzyI mnie bo miaI w piątek wczesniej wrocić z pracy.Zamiast przyjechac do domu to czekaI az mu firmowego rupiecia naprawią(czytaj samochod). Ja tyIe rzeczy do zrobienia a on siedzi na dupie w warsztacie i zadowoIony z życia.
mój siedział ostatnio 5 h a ja nawet zakupów nie miałam zrobionych myślałam że go zabiję bo auto jest naj :wściekła/y:

Dobranoc Kobitki bo zaraz po kubeł mocnej kawy sięgnę.
Zrobiła bigosik i w słoiki zapakowałam wiec na święta tylko sięgnę i mam, jutro idziemy po choinkę. we wtorek ostatnie zakupy na potrawy i środa pichcenie:-). No i został mi jeszcze prezent dla M.
I jutro teściu wpadnie zajać się dziewczynkami bo ja na 2h wybywam na kawkę do kawiarni za zaprosznie koleżanki co w zeszłą sobotę brałą ślub cywilny (koleżąnka po 50-tce:-), taką grupką się trzymamy a poznałysmy sie w zaocznym studium ekonomicznym 10 lat temu!!!:-)).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry