reklama

Mamy majowe 2009

marzenko o co kaman?????
kuzwa nie kumam nie jestem chyba w temacie????
co tu sie dzieje??????

pisz bo w dupsko dam:crazy::-D:-D:-D
Chodzi o Agę_k_M. nie ma jej od piątku na forum. Wczoraj rozmawiałyśmy i powiedziała, że pies jej kabel zjadł i nie ma netu. No, ale kabla nie udało się naprawić i dziś też jej nie było u nas... Kupi jutro nowy kabel i pewnie wieczorem już będzie...

reklama
Mamstud,nie ma za co:-)

Aaaa,jeszcze chcialam napisac ze te bujaczki fajne ale dzdzownica najbardziej mi sie podoba:tak:

Ja z moim chlopem to mamy juz chyba z miesiac mega kryzys i nie bardzo wiem jak to sie skonczy:no: tez tylko praca,silownia i PS2 i szlak mnie trafia:wściekła/y:
no to u nas podobnie....praca - silownia ale bez PS... za to moj synek nadrabia na PSP....:-D:-D:-D
i jeszcze do garazu bo cos tam zawsze jest do roboty,,,, no i oczywiscie samochody to myje to inne *******y chociaz moj zawsze czysty ale on tego nie kuma....wariat:rofl2:

:tak: tylko ze ja teraz wiem jak czuja sie niektórzy M. bo mój sie teraz wymadrza ze dziecko nakarmione spi a w domu porzadek (bo nie nabałaganił jak ja) i jakby mógł to obiad by zrobił ehhhh....i cały dzisiejszy dzien słysze ze On tak, On inaczej, jemu Zosia lepiej usneła...nosz...matka polka z niego sie zrobiła... :wściekła/y:
Ale i tak ma medal:tak:

Ja tam bym się tylko cieszyła z takiego medalu :tak:
Super masz i już ! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry