jola466
Majowe mamy'09
tylko ze ja teraz wiem jak czuja sie niektórzy M. bo mój sie teraz wymadrza ze dziecko nakarmione spi a w domu porzadek (bo nie nabałaganił jak ja) i jakby mógł to obiad by zrobił ehhhh....i cały dzisiejszy dzien słysze ze On tak, On inaczej, jemu Zosia lepiej usneła...nosz...matka polka z niego sie zrobiła...
Ale i tak ma medal
Dziekuje Kochana oby poszło szybko i bez bólu i stresu dla Zosi - chce jej tego zaoszczedzic
To dobrze dla niego...niech sie dowartosciowuje....:-):-):-)...zreszta ja i tak nie moge sobie nawet wybrazic co on czuje....po wypadku i juz tyle czasu zalezny od zony....a tak to widzisz.....

...bedzie dobrze....no i nie musisz sie martwic ze sobie nie da rady....

ha ha ha( chyba powinnam płakać zamiast się śmiać)
Nie no naprawdę.
Zresztą. Wyobraź sobie: 42 metry (salon+łazienka+sypialnia+korytarz)
A salony to mieć będziemyjak wybudujemy wreszcie nasz dom (dalej bujamy się z urzędami)
Dopiero wlasnie przejrzalam fotki na zdjeciach i zobaczylam ze macie polaczona kuchnie z salonem....bo to chyba u Was w mieszkaniu...

No ale Moni...ten projekt ktory pokazalas....cudo....my tez wybralismy projekt taki gdzie wszystkie pomieszczenia sa na jednym poziomnie......fakt ze w przyszlosci mozna zrobic bedzie na poddaszu jeden pokoj....

a jak jest nazwa tego projektu....????..i gdzie go kupiliscie...oczywiscie jesli mozesz napisac....

Mamstud...DOBRANOC.....:-):-):-):-)

( chyba powinnam płakać zamiast się śmiać)