Właśnie dlatego wiem jak o jest,,, ze sprzątaniemodzywa się ta co ma malutkie mieszkanko... 113 metrów...![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie dlatego wiem jak o jest,,, ze sprzątaniemodzywa się ta co ma malutkie mieszkanko... 113 metrów...![]()

56 metrów - 3 pokoje, kuchnia, łazienkaa ty ile masz bo nie pamiętam
lece ogladacA o tak...zapomialam
Paula str 143;-)

ja 45 i 2 pokoje i o 1 za mało :-(56 metrów - 3 pokoje, kuchnia, łazienka
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dodkurzacz da wszystkiemu radę![]()
Dopiero wlasnie przejrzalam fotki na zdjeciach i zobaczylam ze macie polaczona kuchnie z salonem....bo to chyba u Was w mieszkaniu.../QUOTE]
No tak, to u nas
I jeszcze kuchnia od pokoju jest oddzielona tylko kanapąNo ale .... jak się nie ma co się lubi ...
My to mieszkanko wynajmujemy. Jedno co jest fajne, to to, że weszliśmy do niego kiedy nasz "apartamentowiec" byl dopiero po oddaniu, w mieszkanku był jeszcze pył budowlany, skończona kuchnia, łazienka i szafy wnękowe, resztę robiliśmy po swojemu, więc czujemy się jak u siebie. Właścicielka jest super. Była u nas w ciągu 4 lat 2 razy i to tylko kiedy my dzwoniliśĶy ( bo przyszła do niej poczta). Jest nam tu dobrze. Swoje robi fakt, że to fajne, zamknięte osiedle, bardzo nowoczesne i naprawdę przyjemnie się mieszka![]()
No ale Moni...ten projekt ktory pokazalas....cudo....my tez wybralismy projekt taki gdzie wszystkie pomieszczenia sa na jednym poziomnie......fakt ze w przyszlosci mozna zrobic bedzie na poddaszu jeden pokoj....
a jak jest nazwa tego projektu....????..i gdzie go kupiliscie...oczywiscie jesli mozesz napisac....![]()
Dzięki.
Oczywiście że mogę.
Kupiliśmy tu:
Galeria domów Galeria domów Galeria domów - Architekt Paweł Boduch
Robiliśmy w nim sporo przeróbek, ale to taka kosmetyka. Np zmiejszaliśmy/zwiększaliśmy/likwidowaliśmy/dodawaliśmy okna; obniżyliśmy poziom salonu o jeden schodek w stosunku do reszty itd
Poddasze jest do adaptacji i ma 94 m2
kurde no weźcie bo nadrobić nie nadążam!!!![]()

)56 metrów - 3 pokoje, kuchnia, łazienka