mamamatysia
Fanka BB :)
nie no, nawet mi żadna "dobry wieczór" nie o dpowiedziała :-(
To chyba pójdę sobie....
Dobry Wieczór kochana:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba pójdę sobie....

No właśnie
Tak to jest ze zdjęciami
Właśnie M powiedziałam i zrobił taką minę

To chyba pójdę sobie....
u nas malince wyskoczylo cos podobnego w zgieciu lokcia i nadgarstka... bylismy u lekarza i powiedziano nam aby to tylko smarowac oilatum i nic wiecej....szok!!!! a to juz jest od 2-3 tygodni i nicU nas też coś się dzieje nieciekawego
Lili wyskoczyło coś na kształt liszaji w kilku miejscach - na udach, na łydce, pleckach, piersi. Nie wiem co to jest i mam nadzieję że zniknie, bo nienawidzę dermatologicznych problemow
Z nowości w jedzeniu dostała tylko mięsko, no i kaszkę 2 razy dziennie (nie wiem, może czegoś z tej kaszki za dużo). No i proszek zwykły dorosłyAle to już od ponad 2 miesięcy co któreś pranie w Arielu robię i nic się nie działo

Ja smaruje Filipa zawsze przed wyjściem,czasem to nawet trzy razy jak długo spacerujemy.mmatysia - to nie fajnie,ze Fiipkowi takie paskudztwo wyskoczyło. U nas też policzki czerwone i szorstkie, ale wdaje mi sie ze to z mrozu, bo M wyszedł z nim na spacer jak było -10 i niczym pyziaka nie posarował
Dzięki .mamamatysia, moniqsan, monika - szybkiego wyjasniecia i znikniecia skornych zmian
uderz w stół a nożyce same się odezwą!Marzena- to trzymam za słowoa tak poza tym to po co do tego wracasz i jeszcze wybiórczo????nikt nie napisał, zebyś z pracy nie pisała, tylko zebyś sie ze mną i ankzoc nie porównywała
botak dobrze nie mamy.