reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No właśnie :no:
Tak to jest ze zdjęciami :oo:
Właśnie M powiedziałam i zrobił taką minę :sorry:

Nie no naprawde..ja to myslalam ze Wy to jakies salony macie i jaks duza jadalnie....:tak:
No bo jak wstawialas fotki Lili to tylko mata na srodku a w okolo jeszcze tyyyyle parkietu......:-):-)

nie no, nawet mi żadna "dobry wieczór" nie o dpowiedziała :-(

To chyba pójdę sobie....

Mamstud..nie idz...zostan kobitko...:-):-)

U nas też coś się dzieje nieciekawego :unsure:
Lili wyskoczyło coś na kształt liszaji w kilku miejscach - na udach, na łydce, pleckach, piersi. Nie wiem co to jest i mam nadzieję że zniknie, bo nienawidzę dermatologicznych problemow :no:
Z nowości w jedzeniu dostała tylko mięsko, no i kaszkę 2 razy dziennie (nie wiem, może czegoś z tej kaszki za dużo). No i proszek zwykły dorosły :sorry: Ale to już od ponad 2 miesięcy co któreś pranie w Arielu robię i nic się nie działo
u nas malince wyskoczylo cos podobnego w zgieciu lokcia i nadgarstka... bylismy u lekarza i powiedziano nam aby to tylko smarowac oilatum i nic wiecej....szok!!!! a to juz jest od 2-3 tygodni i nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mmatysia - to nie fajnie,ze Fiipkowi takie paskudztwo wyskoczyło. U nas też policzki czerwone i szorstkie, ale wdaje mi sie ze to z mrozu, bo M wyszedł z nim na spacer jak było -10 i niczym pyziaka nie posarował:eek:

Ja smaruje Filipa zawsze przed wyjściem,czasem to nawet trzy razy jak długo spacerujemy.
mamamatysia, moniqsan, monika - szybkiego wyjasniecia i znikniecia skornych zmian
Dzięki .

Żartowałam :-) Ale miło, że usłyszałam "wymuszone" troszku "dobry wieczór" :-)

Bohaciefka widziałam Twoje foto zrobione o nieludzko wczesnej porze - massakra!!

Marzenko gratuluję przeprowadzki, oj znam to - torby, kartony, fujj

monika, moniqsan, mamamatysia żeby to nie była alergia pokarmowa....

tikanis super motyw na ściankę!

AgA...no to super ze mezol sobie poradzil z corcia....:-):-)...powiem Ci ze na pewn o mu to bylo potrzebne, bo tak to mogl sie sprawdzic, a w jego sytuacji to nie lada wyczyn.....:-)
To duzy krok do przodu.....:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry