m&m's
Entuzjast(k)a
uuuu, gdzie się podziały czasy, kiedy emenemsem się do 2 w nocy siedziało?![]()
ty tu nie wzbudzaj we mnie wyrzutów sumienia, ja nie powiem kto w tym towarzystwie sypia do 12:30.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uuuu, gdzie się podziały czasy, kiedy emenemsem się do 2 w nocy siedziało?![]()

A moj P dzis wymyslil ze mikolaj w tym roku tylko przynosi prezenty dziewczynko........no to ja ze jak to....
No i pozniej tak sobie siedze i stwierdzialm ze musze sobie kupic kolczyki a on ni z tego ni z owego ...nieee Mikolaj ci przyniesie....
No i wez tu traf za chlopem....no ale z tego co zrozumialam to dostane jakis voucher do jubilera...zebym sobie sama wybrala....![]()
I od razu włącza się stały tekst: "zbliża się ...."
Argument: "zrobiłam Ci dziś rosołek ... " ... "a jutro zrobię z tego pomidorową" M uwielbia jedno i drugie, więc nie miał wyjścia 

Ojjj tam, ostatnio to góra 10:30ja nie powiem kto w tym towarzystwie sypia do 12:30.![]()

A mój chodzi i biadoli że mu bilon z potrfela wypada (zrobiła mu się dziura), a ja mu dawno już kupiłam portfel na gwiazdkęI od razu włącza się stały tekst: "zbliża się ...."
Mówimy to zawsze w okolicznościach wymyślania kolejnej rzeczy o której drugie marzy albo której potrebuje :-)
K właśnie stanął nad zlewemArgument: "zrobiłam Ci dziś rosołek ... " ... "a jutro zrobię z tego pomidorową" M uwielbia jedno i drugie, więc nie miał wyjścia
![]()

......a ja zupki uwielbiam......
..no i jak gotuje to tylko dla siebie....

Oho, słyszę za plecami czyszczenie blatów :-)

,....szybko sie uwinal....
...moze i do mnie podskoczy od razu....:-):-):-):-)U rosolek....u pomodorowa....pychotka.....
No niezly argument....
U mnie P z zup to tylko rosol i pomidorowa lubi....reszta jest na nie...........a ja zupki uwielbiam......
..

A ja mojemu juz dwa lata temu kupilam portfel i go nie nosi bo stwierdzil ze ten stary jest "taki stary" i fajny.....nosz....
U rosolek....u pomodorowa....pychotka.....
No niezly argument....
U mnie P z zup to tylko rosol i pomidorowa lubi....reszta jest na nie...........a ja zupki uwielbiam......
..no i jak gotuje to tylko dla siebie....
A on to zawsze musi miec miecho....![]()
(M chyba nadgorliwie używa). Fakt, zapakowuje go wszelkimi wizytówkami i setkami kart plastikowych aż pęka w szwach. Jestem wierna firmie Samsonite. A może powinnam zmienić, skoro tak szybko się psują 
To juz blaty czysci.....,....szybko sie uwinal....
...moze i do mnie podskoczy od razu....:-):-):-):-)