reklama

Mamy majowe 2009

:eek::eek::eek: Gdzie takich mężów sprzedają :confused2::confused2::confused2: Mój też zajmuje się sprzątaniem kuchni (w końcu nie gotuje, więc coś musi robić), ale najczęściej obiecuje złote góry i zawsze zmywa z opóźnieniem. Teraz np zlew tonie w miskach i talerzach a on gra w real szachy w iphonie :sorry:
Fajny ten Twój :tak:

eeeee tam od razu fajny.....:sorry::sorry::sorry:.....no zdarza mu sie ....ale i tak jak dla mnie ma mnostwo nawykow ktorych ja niecierpie.....:shocked2::shocked2:..no ale kocham takiego jaki jest....:-):-)

A Twoj K...no daj mu sie troche pobawic...jutro do pracy rusza wiec musi sily zregenerowac....:tak::tak::tak:....
a miski jutro Ty pozmywasz....:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
A tak wogole to mam nadzieje ze pan K nie wie o tym co my tu piszemy....:shocked2::shocked2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Jeszcze do niedawna wiedział bo tylko szamaliśmy i piliśmy, ale zajął się swoimi szachami, mimo że siedzi ze mną ramię w ramię...
wspomniał też coś o logowaniu się u nas (próbował zapamiętać: babyboom i mamy majowe :laugh2:), chyba spodobała mu się atmosfera

Pisz samo K, bez pan :tak:

Jeszcze do niedawna wiedział bo tylko szamaliśmy i piliśmy, ale zajął się swoimi szachami, mimo że siedzi ze mną ramię w ramię...
wspomniał też coś o logowaniu się u nas (próbował zapamiętać: babyboom i mamy majowe :laugh2:), chyba spodobała mu się atmosfera

Pisz samo K, bez pan :tak:

No tylko oby nie zawital u nas jak Marczo..."jak diabel po ogien"....byl i znikl....:szok::szok::-D:-D:-D:-D
No bo u nas jak chce sie zadomowic to juz na dobre....:tak::tak::tak::tak:
I wtedy nie bedzie grania w szachy tylko plotkowanie na bb.....:tak:

No dobra....a czy Twoj maz wie ze my juz na "ty" przeszlismy....:-):-):-):-):tak::tak::tak:

No tylko oby nie zawital u nas jak Marczo..."jak diabel po ogien"....byl i znikl....:szok::szok::-D:-D:-D:-D
No bo u nas jak chce sie zadomowic to juz na dobre....:tak::tak::tak::tak:
I wtedy nie bedzie grania w szachy tylko plotkowanie na bb.....:tak:

No dobra....a czy Twoj maz wie ze my juz na "ty" przeszlismy....:-):-):-):-):tak::tak::tak:

No właśnie go ostrzegłam, że jeden taki już był i się szybko zmył :-D

Na Ty on jest ze wszystkimi ... no chyba że Ty masz obiekcje :laugh2:

Tylko że ja nienawidzę zmywać :crazy::crazy::crazy:
No i K jak zmywa to potem całą kuchnię oporządza - blaty, kuchenkę, kotu wodę wymienia ... Więc wolę jak on się zabierze. Ale na razie niech sobie gra :tak:

No widzisz...a moj P to jak zmywa to tylko zmywa....niby wyciera kuchnie i blaty ale ja to jakos tak chyba lepiej robie...:tak::tak::tak::tak:...zreszta mi to trudno dogodzic....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

No ale i tak go chwale ale zawsze mu mowie "no fajnie ze zrobiles ale tu nie wytarles, tam nie wytarles.....:rofl2::rofl2::rofl2::tak::tak::tak:"

m&m's.....gdzie Cie znowu ponioslo.....:sorry::tak::tak:

reklama
No właśnie go ostrzegłam, że jeden taki już był i się szybko zmył :-D

Na Ty on jest ze wszystkimi ... no chyba że Ty masz obiekcje :laugh2:

Bardzo mi milo.....:tak::tak::tak::-):-):-):-)

A moj P dzis wymyslil ze mikolaj w tym roku tylko przynosi prezenty dziewczynkom.....:shocked2:...no to ja ze jak to....:shocked2:
No i pozniej tak sobie siedze i stwierdzialm ze musze sobie kupic kolczyki a on ni z tego ni z owego ...nieee bo moze Mikolaj mi przyniesie....:tak::tak:
No i wez tu traf za chlopem....no ale z tego co zrozumialam to dostane jakis voucher do jubilera...zebym sobie sama wybrala....:tak::tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry