reklama

Mamy majowe 2009

witam sie i za chwilke uciekam,

chcialam wam wszystkim mamusiom i dzieciaczkom zyczyc

Wesolych Swiat I Szczesliwego Nowego Roku 2010 !!!

dzisiaj musialam napisac ,bo jutro pakowanie i nie bede miala czasu wejsc na BB a w polsce nie mam dostepu do neta.

dzisiaj spadl xavko z lozka :-(zostawilam go z oliverem , niestety sie obrocil i xavko wyladowal na podlodze...takze mnie tez juz to spotkalo.

dobranoc wszystkim...!!!!

Martalis, dzięki i wzajemnie.
Jak będziesz miała okazję się gdzieś do netu podpiąć, to napisz co tam po przyjeździe ciekawego :tak:

Najważniejsze że Xaverowi nic się nie stało. Zdarza się (niestety) :-(

reklama
Martus....gdzieeeeee jestes.....???????:-):-):-)

Boniu...zero mobilizacj z mojej strony...normalnie slysze jak gary mnie wolaja z kuchni a ja nic.....:-D:-D:shocked2::shocked2::shocked2:...normalnie kopniak w dupe.....:sorry::sorry:

Joluś przyznaj sie że ty dzis tą gorącą czekoladę to z jakimś "dodatkiem" piłaś.
Najpierw Martę lis, nazywasz Malgoss, a potem pytasz się Moniq o coś co sama jej napisałaś.:eek::eek::eek::eek:
Najpierw napisalaś ze w Next nowe rzeczy doszły, a potem się pytasz co noewgo doszło. :-D:-D:-D

Joluś przyznaj sie że ty dzis tą gorącą czekoladę to z jakimś "dodatkiem" piłaś.
Najpierw Martę lis, nazywasz Malgoss, a potem pytasz się Moniq o coś co sama jej napisałaś.:eek::eek::eek::eek:
Najpierw napisalaś ze w Next nowe rzeczy doszły, a potem się pytasz co noewgo doszło. :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Nie...czekolady dzis nie pilam....:-):-):-), ale za to czerwone winko....:-):-):-)...taka mala lampeczke...no ale dla mnie abstynenta to i lampeczka wystarczy....:-):-):-)
A dzieki ze mi napisalas o mojej gafie...juz zrobilam edit....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

E e, pije razem ze mną :tak::tak::tak:

Chodziło mi o to że ja nie będę pić a jemu pozwolę ...

Dooobry pomysl.....:-D:-D:-D:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry