moniqsan
Fanka BB :)
[B
Boniu...zero mobilizacj z mojej strony...normalnie slysze jak gary mnie wolaja z kuchni a ja nic........normalnie kopniak w dupe.....
![]()
Daruj już sobie dziś te gary

Nic się nie stanie jak do rana poleżą

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[B
Boniu...zero mobilizacj z mojej strony...normalnie slysze jak gary mnie wolaja z kuchni a ja nic........normalnie kopniak w dupe.....
![]()

ale za to czerwone winko....:-):-):-)...taka mala lampeczke...no ale dla mnie abstynenta to i lampeczka wystarczy....:-):-):-)

Nie...czekolady dzis nie pilam....:-):-):-), ale za to czerwone winko....:-):-):-)...taka mala lampeczke...no ale dla mnie abstynenta to i lampeczka wystarczy....:-):-):-)

Moniq, głodnemu chleb na myśli...
co wy dziś w takich sexy nastrojach? :-):-)
), ale ja fakt, wczoraj wieczorem miałam chyba owu 
Moniq, głodnemu chleb na myśli...
co wy dziś w takich sexy nastrojach? :-):-)

Daruj już sobie dziś te gary
Nic się nie stanie jak do rana poleżą![]()
, ale ja powiedzialam ze ja to zrobie wiec sie walnal na kanape....bo pada po dzisiejszym dniu...mieli ponad 100 osob na lunch....
.....i to przed samymi swietami....

No jola to nie wiem (to znaczy już wiem), ale ja fakt, wczoraj wieczorem miałam chyba owu
![]()

"Nooooooooooooooooooooooooooooo
i wszytsko jasne"
To milutko pożegnasz męża...![]()

znajac mojego mezula to jak zobaczy te gary to pozmywa za mnie o 3ciej w nocy,.......nie to ze on taki pedant...tylko wczesniej mowil ze pozmywa po obiedzie...., ale ja powiedzialam ze ja to zrobie wiec sie walnal na kanape....bo pada po dzisiejszym dniu...mieli ponad 100 osob na lunch....
.....i to przed samymi swietami....
![]()

Gdzie takich mężów sprzedają 

Mój też zajmuje się sprzątaniem kuchni (w końcu nie gotuje, więc coś musi robić), ale najczęściej obiecuje złote góry i zawsze zmywa z opóźnieniem. Teraz np zlew tonie w miskach i talerzach a on gra w real szachy w iphonie 

"Nooooooooooooooooooooooooooooo
i wszytsko jasne"
To milutko pożegnasz męża...
Tylko miej na uwadze jego bezpieczeństwo!!!
Żywce poszły w ruch, to pewnie do świtu będziecie szaleć, a on jutro za sterami siądzie!!!! więc kobieto!! miej to na uwadze!!!![]()