reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Moniq, głodnemu chleb na myśli... :rofl2::rofl2::rolleyes::rolleyes:

co wy dziś w takich sexy nastrojach? :-):-)

No chociaz nastroj mam bo maz chrapie wiec nie sadze ze dzis cos z tego bedzie....:rofl2::rofl2::rofl2:
Ale za to co sie bedzie u moniqsan dzialo...hooo hoooo....:-D:-D:-D

Daruj już sobie dziś te gary :tak:
Nic się nie stanie jak do rana poleżą :tak:

Nie moge bo znajac mojego mezula to jak zobaczy te gary to pozmywa za mnie o 3ciej w nocy,.......nie to ze on taki pedant...tylko wczesniej mowil ze pozmywa po obiedzie....:sorry:, ale ja powiedzialam ze ja to zrobie wiec sie walnal na kanape....bo pada po dzisiejszym dniu...mieli ponad 100 osob na lunch....:szok::szok:.....i to przed samymi swietami....:szok::szok:

No jola to nie wiem (to znaczy już wiem:laugh2:), ale ja fakt, wczoraj wieczorem miałam chyba owu :-D

"Nooooooooooooooooooooooooooooo
i wszytsko jasne"
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

To milutko pożegnasz męża... :rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p

Tylko miej na uwadze jego bezpieczeństwo!!!
Żywce poszły w ruch, to pewnie do świtu będziecie szaleć, a on jutro za sterami siądzie!!!! więc kobieto!! miej to na uwadze!!!:-D:-D:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
znajac mojego mezula to jak zobaczy te gary to pozmywa za mnie o 3ciej w nocy,.......nie to ze on taki pedant...tylko wczesniej mowil ze pozmywa po obiedzie....:sorry:, ale ja powiedzialam ze ja to zrobie wiec sie walnal na kanape....bo pada po dzisiejszym dniu...mieli ponad 100 osob na lunch....:szok::szok:.....i to przed samymi swietami....:szok::szok:

:eek::eek::eek: Gdzie takich mężów sprzedają :confused2::confused2::confused2: Mój też zajmuje się sprzątaniem kuchni (w końcu nie gotuje, więc coś musi robić), ale najczęściej obiecuje złote góry i zawsze zmywa z opóźnieniem. Teraz np zlew tonie w miskach i talerzach a on gra w real szachy w iphonie :sorry:
Fajny ten Twój :tak:

reklama
"Nooooooooooooooooooooooooooooo
i wszytsko jasne"
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

To milutko pożegnasz męża... :rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p

Tylko miej na uwadze jego bezpieczeństwo!!!
Żywce poszły w ruch, to pewnie do świtu będziecie szaleć, a on jutro za sterami siądzie!!!! więc kobieto!! miej to na uwadze!!!:-D:-D:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:

:rofl2::rofl2::rofl2:
Ale jakoś wcale mi się nie chce :sorry::sorry::sorry:
przytulić owszem, ale szaleć pół nocy :sorry::sorry::sorry:
3 żywce to zdecydowanie za dużo :rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry