reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Moniqsan.....ja zawsze zapominam sie zapytac jak Lili podpasowala kostka ....????
No i czy lista zakupow jest nadal taka sama , czy cos sie zmienilo....???? Bo wiesz ze troszke nowych ciuszkow doszlo w next....
Po swietach bede robic zakupki....:tak::tak:

witam sie i za chwilke uciekam,

chcialam wam wszystkim mamusiom i dzieciaczkom zyczyc

Wesolych Swiat I Szczesliwego Nowego Roku 2010 !!!

dzisiaj musialam napisac ,bo jutro pakowanie i nie bede miala czasu wejsc na BB a w polsce nie mam dostepu do neta.

dzisiaj spadl xavko z lozka :-(zostawilam go z oliverem , niestety sie obrocil i xavko wyladowal na podlodze...takze mnie tez juz to spotkalo.

dobranoc wszystkim...!!!!

witam sie i za chwilke uciekam,

chcialam wam wszystkim mamusiom i dzieciaczkom zyczyc

Wesolych Swiat I Szczesliwego Nowego Roku 2010 !!!

dzisiaj musialam napisac ,bo jutro pakowanie i nie bede miala czasu wejsc na BB a w polsce nie mam dostepu do neta.

dzisiaj spadl xavko z lozka :-(zostawilam go z oliverem , niestety sie obrocil i xavko wyladowal na podlodze...takze mnie tez juz to spotkalo.

dobranoc wszystkim...!!!!

Martalis...udanych swiat w Polsce....i szczesliwego lotu.....:-):-):-)

a co do upadku....ja dzis Alicje zlapalam w ostatniej chwili za nogi....alei tak zdarzyla uderzyc glowa o podloge...:-(:-(....no coz pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz....:shocked2:
A mezowi ostatnio amelia wypadla z lezaczka....siedziala sobie..nie przypieta...i upadla jej zabawka no i chciala siegnac i buch do przodu....:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
Moniqsan.....ja zawsze zapominam sie zapytac jak Lili podpasowala kostka ....????
No i czy lista zakupow jest nadal taka sama , czy cos sie zmienilo....???? Bo wiesz ze troszke nowych ciuszkow doszlo w next....
Po swietach bede robic zakupki....:tak::tak:

Jessssu, jak to doszło :shocked2::shocked2::shocked2:
Chyba muszę tam zajrzeć :sorry:
A kostkę dajemy jej na gwiazdkę (chcieliśmy poczekać aż usiądzie, bo stwierdziliśmy że na leżąco będzie mniej atrakcyjna)

reklama
Jessssu, jak to doszło :shocked2::shocked2::shocked2:
Chyba muszę tam zajrzeć :sorry:
A kostkę dajemy jej na gwiazdkę (chcieliśmy poczekać aż usiądzie, bo stwierdziliśmy że na leżąco będzie mniej atrakcyjna)

No rzeczywiscie dziewczyny lepiej sie nia bawia teraz ......i naprawde lubia ja....:-)

Ale co doszlo....??????/:eek::eek::eek::eek:

No to czekam...zajrzyj i napisz mi co i jak....:-):-)

a juz doczytalam sie co doszlo.....:-))))))))......nowe kolekcje doszly....:-))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry