jola466
Majowe mamy'09
ojjjjjjj tak
(widzę że mamy podobne doświadczenia)
Noooooooooooo..

....tylko ze ja raczej nie pije ale jak moj P tak to wtedy jest dluuuuuugo, no ale fajnie.....bo jakie pomysly przy lekkiej glowie.....

;-);-);-);-);-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojjjjjjj tak
(widzę że mamy podobne doświadczenia)

....tylko ze ja raczej nie pije ale jak moj P tak to wtedy jest dluuuuuugo, no ale fajnie.....bo jakie pomysly przy lekkiej glowie.....

;-);-);-);-);-)Noooooooooooo......tylko ze ja raczej nie pije ale jak moj P tak to wtedy jest dluuuuuugo, no ale fajnie.....bo jakie pomysly przy lekkiej glowie.....
;-);-);-);-);-)

Joluś normalnie nie poznaję Cię!!
widzę że wyluzowałyście się dziewczynki.

, a jak juz to najczesciej tez przerywaja.nam mile chwile..

Noooooooooooo......tylko ze ja raczej nie pije ale jak moj P tak to wtedy jest dluuuuuugo, no ale fajnie.....bo jakie pomysly przy lekkiej glowie.....
;-);-);-);-);-)

witam sie i za chwilke uciekam,
chcialam wam wszystkim mamusiom i dzieciaczkom zyczyc
Wesolych Swiat I Szczesliwego Nowego Roku 2010 !!!
dzisiaj musialam napisac ,bo jutro pakowanie i nie bede miala czasu wejsc na BB a w polsce nie mam dostepu do neta.
dzisiaj spadl xavko z lozka :-(zostawilam go z oliverem , niestety sie obrocil i xavko wyladowal na podlodze...takze mnie tez juz to spotkalo.
dobranoc wszystkim...!!!!

Moniqsan.....ja zawsze zapominam sie zapytac jak Lili podpasowala kostka ....????
No i czy lista zakupow jest nadal taka sama , czy cos sie zmienilo....???? Bo wiesz ze troszke nowych ciuszkow doszlo w next....
Po swietach bede robic zakupki....![]()

Kurczę ... chyba muszę kiedyś pozostać przy abstynencji
Bo tak, to rano się dowiaduję .... jaka to byłam pomysłowa![]()

:-):-)

Jessssu, jak to doszło
Chyba muszę tam zajrzeć
A kostkę dajemy jej na gwiazdkę (chcieliśmy poczekać aż usiądzie, bo stwierdziliśmy że na leżąco będzie mniej atrakcyjna)