reklama

Mamy majowe 2009

reklama
sory że tak ni z gruszki, ale normalnie jak z siebie tego nie wyrzucę to pęknę!!!!

Wyobraźcie sobie jakaś wstrętna baba!!!!!!!!!! wcisnęła mojemu M. (w pracy w knajpie) zapisany na kartce swoje imię i numer telefonu!!!!!!! ze słodkim "call me" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u la la to się ma ten twój M a raczej ty

Moniq ja nic nie piłam a ty owszem :laugh2:

a jaki to odkurzacz jak możesz wytłumaczyć

Taki (łopatologicznie mówiąc, bo sama inaczej nie umiem :sorry:) który jest poprowadzony w ścianach, zbiornik ma gdzieś w kotłowni albo garażu a w ścianach w pokojach są gniazdka do których podłączasz samą rurę. Czyli nie musisz biegać z odkurzaczem po domu i jest jednocześnie antyalergiczny (bo nie wywala brudów na zewnątrz w pomieszczeniu w którym sprzątasz)

Dopiero wlasnie przejrzalam fotki na zdjeciach i zobaczylam ze macie polaczona kuchnie z salonem....bo to chyba u Was w mieszkaniu...:sorry::sorry:/QUOTE]

No tak, to u nas :sorry:
I jeszcze kuchnia od pokoju jest oddzielona tylko kanapą :zawstydzona/y: No ale .... jak się nie ma co się lubi ...
My to mieszkanko wynajmujemy. Jedno co jest fajne, to to, że weszliśmy do niego kiedy nasz "apartamentowiec" byl dopiero po oddaniu, w mieszkanku był jeszcze pył budowlany, skończona kuchnia, łazienka i szafy wnękowe, resztę robiliśmy po swojemu, więc czujemy się jak u siebie. Właścicielka jest super. Była u nas w ciągu 4 lat 2 razy i to tylko kiedy my dzwoniliśĶy ( bo przyszła do niej poczta). Jest nam tu dobrze. Swoje robi fakt, że to fajne, zamknięte osiedle, bardzo nowoczesne i naprawdę przyjemnie się mieszka :sorry:

Dzięki.
Oczywiście że mogę.
Kupiliśmy tu:
Galeria domów Galeria domów Galeria domów - Architekt Paweł Boduch
Robiliśmy w nim sporo przeróbek, ale to taka kosmetyka. Np zmiejszaliśmy/zwiększaliśmy/likwidowaliśmy/dodawaliśmy okna; obniżyliśmy poziom salonu o jeden schodek w stosunku do reszty itd
Poddasze jest do adaptacji i ma 94 m2

Moniq...dziekuje....a z mieszkankiem.....nie wazne jak wielkosc...narazie dla Was jest ok.....wazne ze sie tam dobrze czujecie....:-):-):-)....no i to tylko takie przejsciowe..kiedys przeprowadzicie sie do przepieknego przestronnego domku....:-)

sory że tak ni z gruszki, ale normalnie jak z siebie tego nie wyrzucę to pęknę!!!!

Wyobraźcie sobie jakaś wstrętna baba!!!!!!!!!! wcisnęła mojemu M. (w pracy w knajpie) zapisany na kartce swoje imię i numer telefonu!!!!!!! ze słodkim "call me" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ze coooooooo prosze......:szok::szok::szok::szok::szok:.....normalnie po pysku.....:crazy:
a co na to Twoj maz.....?????

rzadko się zdarza że bliźniaki pod rząd ale wierzę ci ja też bym miała pietra

No mam nadzieje ze nic takiego nie bedzie mialo mniejsca....:szok::szok::szok:...ale znam osobiscie przypadek a wlasciwie dwa gdzie bliznieta w jednym sa rok po rok....a w drugim jest trzy lata odstepu....:szok::szok::szok:
Mi ginekolog w Polsce powiedziala ze jesli zaszlka bym w ciaze wlasnie w odstepie roku to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze mogly to by byc znow blizniaki...:szok::szok::szok:

Taki (łopatologicznie mówiąc, bo sama inaczej nie umiem :sorry:) który jest poprowadzony w ścianach, zbiornik ma gdzieś w kotłowni albo garażu a w ścianach w pokojach są gniazdka do których podłączasz samą rurę. Czyli nie musisz biegać z odkurzaczem po domu i jest jednocześnie antyalergiczny (bo nie wywala brudów na zewnątrz w pomieszczeniu w którym sprzątasz)
już mi m&m's wytłumaczyła łopatologicznie :-p:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry