reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:szok::szok::szok::szok:
nosz IDENTYCZNIE jak u mnie!!!
ja uwielbiam zupy!!
mogę jeść na śniadanie, obiad, drugie danie i kolację ----zuupę!!!

pa pa
:****

Też tak mam.
A czasami jak zrobię krupnik, to potrafię jeść kilka miseczek pod rząd :sorry::zawstydzona/y::sorry::zawstydzona/y:

No to i ja tak mam ...tylko ze ja jak zrobie to zjadam od razu wszystko co zrobilam.....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::tak::tak::tak:

No ja tez lece ......ide w konc pozmywac.....strasznnie nie cierpie wstac rano i miec zawaona kuchnie....:no::no:

Moniq, żebyś mi nigdy więcej nie gadała nic, jak wieczorem powiem że sie kładę.:cool:
Przysięgam że dziś to miałam i mam nerwa na Maję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ju poprostu mam dość nie mam siły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sad::sad::sad::sad:. Nie śpię od 5 rano.
IconsLandVistaStyleEmoticonsDemo-PNG-48x48-Cry.png-48x48.png

Dzień dobry Mamuśki! Ostatnia prosta przed Świetami, więc ja zaginełam w szafce z Cifem, domestosem i sp.... i odkurzyłam wannę i toaletę- mój mąż był w ciężkim szoku, ale przyznam, że lepsze to niż moja pierwsza metoda i sprzata się wygodniej... moniq podziękował za rade... ja narazie jeszcze jestem na 3126 str, więc odpiszę szybciutko na to, co już doczytałam...

dziękuję Jolu za rozgrzezenie:tak:

joluś
zmieniłaś profesję? to może i ja do Ciebie na spowiedź?

Zosia ma tez na poliku jednym właśnie taka sucha jak liszaj skórę a jadła jagniecinke z warzywkami i jabłko z morelka....obstawiam jagniecinke....

Iza też taki miała, ale jak się okazało, to zwykła zmiana skórna przy zmianie pogody... za oknami po -10 a wczoraj wieczorem -19, a w domu +21, kupiłam jej krem z Bambino pielęgnacyjny i buzię w domku nim smaruje a na wyjścia Ziajką, już jest bez kłopotu...

uderz w stół a nożyce same się odezwą!

a łyżka na to niemożliwe... coś lubisz to przysłowie... ja nagminnie używam "a nóż, widelec i może obrus?"- pod kubasinizm to podchodzi już...

Rozmawiałam z Agą. Kabla naprawić nie udało i dopiero jutro kupi nowy. Przesyła pozdrowienia!!! Ach i mamy nie pisać za dużo!!!
kurcze, niemal 1 i pół roku się znamy, a ja nawet nie wiedziałam, że Aga_k_m ma psa...

Dzień dobry dziewczynki.
Dziś Lili pospała bez żadnej pobudki do 7:40 :tak: Można powiedzieć że się wyspałam :sorry: (musiałam zwlec się z łóżka o 8:30 bo zaraz idę z Małą na masaż :huh:
Miało być -6 stopni i słońce, jest -12 pochmurno i pada śnieg :wściekła/y:

Moniq, żebyś mi nigdy więcej nie gadała nic, jak wieczorem powiem że sie kładę.:cool:
Nie śpię od 5 rano

:zawstydzona/y::-( przepraszam

odkurzyłam wannę i toaletę- mój mąż był w ciężkim szoku, ale przyznam, że lepsze to niż moja pierwsza metoda i sprzata się wygodniej... moniq podziękował za rade... ja narazie jeszcze jestem na 3126 str, więc odpiszę szybciutko na to, co już doczytałam...

:-D:-D:-D nie pomyślałam że ktoś mi kiedyś za pomysł na odkurzanie kibelka podziękuje :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry