reklama

Mamy majowe 2009

dlaczego sądzisz, że je lubię...? Nie przyominam sobie, żebym go kiedykolwiek tu wcześniej użyła:shocked2: a może...? nie no nie pamiętam... ale za to lubie - a świstak siedzi i zawija je w te sreberka:tak::tak::tak:;-);-);-)

wiem, ja czepialska jestem... w odniesieniu do mnie tego użyłaś, a potem znów, to mi się tak skojarzyło... a świstaka też "używam"

matko, mąż mnie wkopał w artykuł, mam napisać 20 stron a mam dopiero 2... to dla teścia, ma to wysłać do jakieś polonijnej gazety z Kanady... boszzzzzz.. a ja się głupia zgodziłam, wolałabym już sprzątać...

i mam coś dla Was na śniadanie!
Częstujcie się!

ps. to jest mega drożdżówka z toffi, miał wyjśc przekładaniec, ale ciasto się rozmyśliło...

Załączniki

• DSC00009.JPG
    DSC00009.JPG
    19,8 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00010.JPG
    DSC00010.JPG
    19,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dzień dobry mamusie a u nas dzisiaj słoneczko i tylko -2 więc spacerek murowany:tak:
oj współczuję wam tak wszesnego wstawania mój o 7 wstaje a ja marudzę :zawstydzona/y: i o 9 znowu śpi także powinnam być zadowolona Marzenko to co się wam śniło ?

mmatysia robiłaś tego schaba? Bo mój po obkrojeniu wyszedł malutki, ale smaczny, tylko za słony wg mnie, więcej bym czegoś ostrego wrzuciła...

Załączniki

• DSC00011.JPG
    DSC00011.JPG
    11 KB · Wyświetleń: 35
Witajcie Mamuśki!
Dzisiaj noc o niebo lepsza, jestem wyspana!!!

Gaba zapytała się czy jak urodze trzecie dziecko to będzie mogła je podnosic!!!:szok: bo Gosi podnoszenie ma zakazane.

Gosia od rana woła tylko: "tatatatatatatatatata"

tsarina - poproszę o kawałek do porannej kawy.
marzena - no właśnie, sen zapamiętałaś?:-) i jak na własnym we trójeczkę? Bez szlafroka po domu chodzicie;-)?
jola - też nie cierpie brudnych garów na dzien dobry bo juz nie jest dobry.

Ostatnia edycja:
joluś
zmieniłaś profesję? to może i ja do Ciebie na spowiedź?

.

A co tez masz z czego sie spowaiadac????;-);-);-)

Teraz ja sie przywitam.....zimno na dworze ale za to swieci piekne sloneczko....
Musimy wyleciec na zakupki a dziewczyny nie maja rekawiczek....:no::no:...a tu -4 ....:szok:

Pranko juz wstawilam, muesli zjadlam, a teraz lece zrobic prasowanko....

Bohaciefka....no to musicsie ustosunkowac do pytania corki.....:-):-):-):-):-).....a moze juz jej prosbe spelniliscie....;-);-);-);-)

m&m's...oj wspolczuje .....dla Ciebie to jeszcze trudniejsze bo Maja zawsze ladnie spala....no a teraz cos sie jej odmienilo....:shocked2::shocked2::shocked2:
No mniejmy nadzieje ze szybko wszystko wroci do normy....

Lece ...odezwe sie pozniej......

reklama
Witam was kochane u nas w domu szpital jestem chora Kamil zaraził się ode mnie goraczkuje już od wczoraj non stop 39 stopni byłam z nim w szpitalu przepisali mu antybiotyk ale mu go nie podałam bo uważam że pochopnie został mu on przepisany
Jestem załamana bo na święta nas tak zebrało mój M też teraz mówi że coś żle się czuje cholera nie wiem co to za grypsko nas dopadło
Nie nadrabiam was bo nie mam siły szkoda...
Pozdrawiam was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry