reklama

Mamy majowe 2009

reklama
sory że tak ni z gruszki, ale normalnie jak z siebie tego nie wyrzucę to pęknę!!!!

Wyobraźcie sobie jakaś wstrętna baba!!!!!!!!!! wcisnęła mojemu M. (w pracy w knajpie) zapisany na kartce swoje imię i numer telefonu!!!!!!! ze słodkim "call me" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Podarł i wyrzucił! szkoda że nie na jej oczach... :dry:
ale normalnie aż mi zęby szczęknęły jak to usłyszałam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::growl::growl::growl::growl: :growl: :growl::growl::growl::growl::growl:
zabiłabym suke...

witam sie i za chwilke uciekam,

chcialam wam wszystkim mamusiom i dzieciaczkom zyczyc

Wesolych Swiat I Szczesliwego Nowego Roku 2010 !!!

Wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Kochana! Dużo radości w Nowym Roku!

Piję kawę, wyjątkowo jak nie ja obżeram sie czekoladowymi cukierkami, a Maja właśnie doszła do wniosku że pobudka od 5 to głupi pomysl był i zaczyna marudzenie!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień dobry wszystkim!
Witam się po pierwszej nocy przespanej we własnym mieszkaniu:tak:! Dziecko też ją ładnie przespało, tylko teraz jest trochę marudna... Zdziwiona pewnie jest... Wszystko inne...
No i przepraszam, że wczoraj poszłam sobie beż pożegnania, ale prędkość mojego internetu jest w tej chwili powalająca i nie miałam już siły... Co dziwne teraz - rano - jest nieco lepiej...

a łyżka na to niemożliwe... coś lubisz to przysłowie... ja nagminnie używam "a nóż, widelec i może obrus?"- pod kubasinizm to podchodzi już...
dlaczego sądzisz, że je lubię...? Nie przyominam sobie, żebym go kiedykolwiek tu wcześniej użyła:shocked2: a może...? nie no nie pamiętam... ale za to lubie - a świstak siedzi i zawija je w te sreberka:tak::tak::tak:;-);-);-)

m&m's no to pozazdrościć mężą. Miło, że karteczkę potargał na jej oczach;-) No i podpisuję się pod tym co Tsarina by z nią zrobiła:tak:

reklama
Dzień doberek.
Za oknem piękne słoneczko tylko zimno jak diabli(aż -8 stopni)."Dupka"mi zmarzła bo o 7 byłam już u gina.Okazało sie,że ten krwotok wywołało pękniecie nadżerki:sorry: no i tak się jej pozbyłam:eek:.teraz muszę kontrolować co miesiąc czy się jakiś "syf" nie robi na tej ranie po łozysku:-(.
Nadrobiłam i dodaje swoje 5 groszy:
Przysięgam że dziś to miałam i mam nerwa na Maję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ju poprostu mam dość nie mam siły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sad::sad::sad::sad:. Nie śpię od 5 rano.
IconsLandVistaStyleEmoticonsDemo-PNG-48x48-Cry.png-48x48.png
Bidulo. Może pocieszy cie fakt, ze nie jesteś sama.ja od 4 miesiecy mam pobudki o 4.30:baffled: za to dziecię mi pada o 9 i śpi do 11 akurat wtedy kiedy w domu najwięcej roboty i nie ma jak "walnąć w kimono":growl::growl::growl:
Co do sytuacji z tym numerem telefonu to Tsarina i Marzena podsumowały myśli większości z nas.Ale M okazał się w porządku i podarł karteczkę:-).To się;-) liczy
O kurna,Moniq o 9 na forum:szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-DSpadłam z krzesła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Marzena-Zapamiętałaś sen z pierwszej nocy u siebie:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry