moniqsan
Fanka BB :)
O kurna,Moniq o 9 na forum![]()

No ... niejednym Was jeszcze zaskoczę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sory że tak ni z gruszki, ale normalnie jak z siebie tego nie wyrzucę to pęknę!!!!
Wyobraźcie sobie jakaś wstrętna baba!!!!!!!!!! wcisnęła mojemu M. (w pracy w knajpie) zapisany na kartce swoje imię i numer telefonu!!!!!!! ze słodkim "call me"![]()
zabiłabym suke...Podarł i wyrzucił! szkoda że nie na jej oczach...
ale normalnie aż mi zęby szczęknęły jak to usłyszałam.![]()
![]()
![]()
witam sie i za chwilke uciekam,
chcialam wam wszystkim mamusiom i dzieciaczkom zyczyc
Wesolych Swiat I Szczesliwego Nowego Roku 2010 !!!
nie pomyślałam że ktoś mi kiedyś za pomysł na odkurzanie kibelka podziękuje
No ... niejednym Was jeszcze zaskoczę![]()

! Dziecko też ją ładnie przespało, tylko teraz jest trochę marudna... Zdziwiona pewnie jest... Wszystko inne...dlaczego sądzisz, że je lubię...? Nie przyominam sobie, żebym go kiedykolwiek tu wcześniej użyłaa łyżka na to niemożliwe... coś lubisz to przysłowie... ja nagminnie używam "a nóż, widelec i może obrus?"- pod kubasinizm to podchodzi już...
a może...? nie no nie pamiętam... ale za to lubie - a świstak siedzi i zawija je w te sreberka

;-);-);-)
uppsssss to chyba jeszcze śpię... źle doczytałam... no, ale najważniejsze, że potargana!!!Marzenko, "niestety NIE na jej oczach" :-)
ja to bym jej normalnie oczy chyba wydrapala! albo ten jej nr telefonu na czole!
no i tak się jej pozbyłam
.teraz muszę kontrolować co miesiąc czy się jakiś "syf" nie robi na tej ranie po łozysku:-(.Bidulo. Może pocieszy cie fakt, ze nie jesteś sama.ja od 4 miesiecy mam pobudki o 4.30Przysięgam że dziś to miałam i mam nerwa na Maję, ju poprostu mam dość nie mam siły
. Nie śpię od 5 rano.
![]()
za to dziecię mi pada o 9 i śpi do 11 akurat wtedy kiedy w domu najwięcej roboty i nie ma jak "walnąć w kimono"

Spadłam z krzesła